Höntsäpesispeijjaiset lauantaina 29.9.

Kaipaako pesiskautesi vielä jotain? Tule huipentamaan pesisvuosi Höntsäpesispeijjaisiin lauantaina 29.9.!

Höntsäpesispeijjaiset on jokamiehen ja –naisen päiväturnaus, johon voit osallistua yksittäisenä pelaajana* tai omalla joukkueella esimerkiksi kaveriporukalla, työporukalla, kyläporukalla tai harrastusporukalla. Höntsäpesispeijjaisissa pelataan kukin omien kykyjen mukaisesti sopivan rennosti ja vakavasti, hauskaa pitäen ja liikunnasta nauttien. Omien varusteiden käyttäminen on suotavaa, mutta tarvittaessa annamme varusteita lainaan. Ottelupallot tulevat järjestävän seuran puolesta.

Muodostamme ilmoittautumisten perusteella otteluohjelman, jossa pyritään saamaan jokaiselle 2-3 ottelua. Yhden ottelun peliaika on 45 min ja tasavuorot. Ottelut pyritään pelaamaan klo 10 ja 18 välillä.  Otteluohjelma julkaistaan torstaina 27.9. Pelipaikkana on Puijon pesäpallostadion.

Joukkueeseen kuuluvat 9 ulkopelaajaa ja jokeripelaajat, joita voi käyttää yhdellä sisävuorolla 3 (jokereita voi olla joukkueessa useampiakin). Joukkueiden tulisi olla sekajoukkueita niin, että ulkopelaajista vähintään 4 on naisia.

* Yksittäisilmoittautuneista pelaajista pyritään muodostamaan omat sekajoukkueet. Tämä edellyttää riittävästi yksittäispelaajien ilmoittautumisia.

Osallistumismaksu on 10 € / pelaaja, joka sisältää harrastepassin (ilman vakuutusta), pelipallot, kenttävuokrat, tuomarit ja muut järjestelyt. Jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan itse ja pelaa omalla vastuullaan.

Ilmoittautumiset torstaihin 27.9. klo 12.00 mennessä osoitteeseen [email protected]
Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa pelaajista seuraavat tiedot:
etunimi, sukunimi, henkilötunnus, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka
Joukkueina ilmoittautuvat voivat täydentää pelaajatietojaan turnaukseen asti.

Höntsäpesispeijjaisissa pelataan pesäpallon säännöin seuraavin poikkeuksin tai korostuksin:

·       Pelikenttänä on naisten kenttä.

·       Peliaika on 45 min ja tasavuorot.

·       Pelit pelataan naisten pallolla.

·       Vuoronvaihto tapahtuu, kun kaikki ovat lyöneet yhden kierroksen ja sen jälkeen on syntynyt kaksi paloa.

·       Pelit pyritään pelaamaan tasajoukkuein. Joukkueiden kokoonpanosta sovittava tilannekohtaisesti joukkueiden kesken.

·       Kolmen jokerin käyttö sallittu jokaisessa sisävuorossa. Jokerit voivat lyödä ns. palottoman kierroksen viimeisinä lyöjinä ja jokerit voivat lyödä peräkkäin.

·       Tolppasyöttö kielletty. Tällainen syöttö on mitätön.

·       Harhaheitolla on aina rajoitettu etenemisoikeus yhden pesän yli.

Scroll to Top