SUOMENSARJA NAISET

Puijottaret pelaa kaudella 2017-2018 naisten suomensarjan pohjoislohkossa. Lohkossa vastaamme kauden mittaan kukin vuorollaan asettuvat Joensuun Maila, Kempeleen Kiri, Kajaanin Pallokerho, Muhoksen Pallo-Salamat, Oulun Lipottaret, Oulunsalon Vasama, sekä paikallisvastustajamme Siilinjärven Pesis.

Teimme historiaa ollen ensimmäinen Puijon Pesistä edustava naisten joukkue, joka nousi suomensarjaan. Joukkue sai saavutuksestaan myös seuran tunnustuksen pokaten vuoden joukkueen pystin vuonna 2016.

Odotamme tulokaskaudeltamme suomarissa hyviä onnistumisia, pelaajien esiinmarsseja, sekä tietenkin hauskanpitoa niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin! Joukkueemme koostuu monipuolisista osaajista, ja joukkueen ”junnujen” menoa tasapainottavat alansa rautaiset konkarit- joukkueessamme on monenlaista harrastajaa ja muutamilta löytyy kokemusta jopa naisten superpesiksen puolelta. Mikään pelipaikka tai roolitus ei ole vielä tähän mennessä jäänyt täyttämättä, vaan kaarelta löytyy tekijöitä!

Yhdessä eteenpäin, kohti suomarin tuomia haasteita!

JOUKKUE

Annika Asunmaa

Emilia Honkanen

Siiri Jääskeläinen

Ella Kauhanen

Heli Kettukangas

Mira Kettunen

Satu Miettinen

Anni Ollikainen

Kati Pelander

Jenni Pulkkinen

Meiju Savelainen

Johanna Peltokangas

Elisa Peltola

Rebecca Penttinen

Nora Pulkkinen

Siiri Pulkkinen

Iita Pylkkänen

Emmi Pääkkönen

Noora Pöllänen

Emilia Soinio

Siru Seppänen

Jonna Taipale

VALMENNUS

Jussi Pulkkinen

Pasi Penttinen

HUOLTO

Heikki Korppi

Matti Lahtinen

Pasi Räsänen (Fysiikka)

JOUKKUEENJOHTAJA

Satu Miettinen | 040 705 7739 | saamiett@student.uef.fi

RAHASTONHOITAJA

Emmi Pääkkönen

OTTELUT

Ottelutapahtumiimme Puijonlaakson pesäpallostadionille on vapaa pääsy, joten tervetuloa tekemään ja näkemään kanssamme historiallista tulokaskautta! Otteluita ennakoidaan ja jälkipuidaan joukkueen Facebook-sivuilla läpi kesän- kannattaa siis liittyä seuraamaan myös sosiaalista mediaa, niin et jää mistäänpaitsi!

Löydät meidät FACEBOOKISTA sekä myös INSTAGRAMMISTA!

pupenm_small

Takarivi: Heidi Turunen, Eveliina Kettunen, Henni Timisjärvi, Jonna Taipale, Annika Asunmaa, Iita Pylkkänen, Kati Hanski, Jenni Pulkkinen, Heli Kettukangas

Eturivi: Kati Pelander, Johanna Peltokangas, Siiri Jääskeläinen, Emmi Pääkkönen, Anna Airaksinen, Anni Ollikainen, Satu Miettinen.

Kuva Timo Katajisto.