KAMPANJAN VARAUSEHDOT

Nämä ovat Puijon Pesiksen kausikorttikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot. Osapuolina ovat Puijon Pesis ry (myöhemmin PuPe) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

PuPe järjestää kaudelle 2019 kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja, jotka oikeuttavat yhden henkilön sisäänpääsyyn PuPen miesten ykköspesisjoukkueen runkosarjan 2019 kotiotteluihin.

Kausikortin kampanjahinta on 59 euroa 31.1.2019 mennessä tilattuna ja 69 euroa 1.2.2019 alkaen. Haastekampanjan toteutuminen edellyttää 200 kpl sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan ilmoittautuessa PuPen Kausarihaaste 2019 -kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

 1. Kampanjan toteutuminen
 2. Kampanjan toteutumisen edellytys on 200 kpl kausikorttivarausta. PuPe pidättää oikeuden hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.
 3. Kampanjaan ilmoittautuminen
 4. Asiakkaan tulee ilmoittautua kampanjaan PuPen verkkosivuilla www.puijonpesis.fi, sähköpostitse [email protected] tai paperisella varauslomakkeella. Ilmoittautuessaan asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja ja antaa luvan liittää tietonsa PuPen asiakasrekisteriin.
 5. Kampanja-aika
 6. Kampanja käynnistyy 1.12.2018 ja päättyy kauden avausottelupäivänä. PuPe pidättää oikeuden muuttaa kampanjan kestoa.
 7. Kampanjan hyväksyminen / toteutuminen
 8. PuPe ilmoittaa kampanjan toteutumisesta PuPen nettisivuilla, sosiaalisen median kanavilla sekä sähköpostitse asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.
 9. Kampanjaan sitoutuminen
 10. Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan kampanjahintaisen kausikortin hintaan 59 euroa (tilattu 31.1.2019 mennessä) tai hintaan 69 euroa (tilattu 31.1.2019 jälkeen). Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa veloiteta asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.
 11. Kausikortin maksaminen ja hyväksytyt maksutavat
 12. Kampanjan toteutuessa PuPe lähettää asiakkaalle asiakkaan ilmoittautumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen sähköpostiviestin. Viestissä on linkki kausikortin maksamiseen tai erillinen lasku. Maksuaika on 7 vuorokautta. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko. Kausikortin voi maksaa verkkopankkimaksun lisäksi maksukorteilla ja liikunta- ja kulttuuriseteleillä sähköpostiviestissä mainitussa kortin noutopaikassa. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettaessa on oltava yhteydessä PuPen toimistoon [email protected] Liikunta ja kulttuuri -maksuvälineissä tulee olla kulttuuriominaisuus.
 13. Kausikorttien toimitus
 14. Kausikorttien noutopiste ilmoitetaan haasteen toteutuessa sähköpostilla sekä PuPen verkkosivuilla. Kuopion ulkopuolelle tilatut kausikortit toimitetaan postitse.
 15. Kausikortin voimassaoloaika

Kausikortti on voimassa PuPen järjestämissä miesten ykköspesiksen runkosarjan kotiotteluissa kaudella 2019.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

  1. Miten osallistun Puijon Pesiksen Kausarihaaste 2019 -kampanjaan?
  2. Osallistuminen tapahtuu joko Puijon Pesiksen verkkosivuilla www.puijonpesis.fi, sähköpostitse [email protected] tai paperisella varauslomakkeella. Sähköpostitse varatessasi kerro myös postitusosoitteesi, puhelinnumerosi, varattavien korttien määrä sekä jos aiot maksaa liikunta- ja kultuurimaksuvälineillä.
  3. Onko Puijon Pesiksen Kausarihaasteeseen ilmoittautuminen sitova?
  4. Kyllä. Ilmoittautuminen on sitova.
  5. Mistä tiedän, että ilmoittautuminen kampanjaan on onnistunut?
  6. Osallistuessasi kampanjaan nettisivujen kautta lomakkeen lähetyksen jälkeen tulee sivulle näkyviin teksti ”Kiitos varauksestasi. Se on lähetetty.” Sähköpostitse osallistuessasi saat vahvistuksen sähköpostiin. Vahvistusviestit lähetetään kootusti kerran vuorokaudessa.
  7. Onko kausikortin hinta 59 € / 69 € maksettava heti ilmoittautumisen yhteydessä?
  8. Ei. Kausikortti maksetaan vasta, jos kampanja toteutuu. Ilmoittautuneille lähetetään maksulinkki tai lasku sähköpostitse tai sähköpostin puuttuessa maksuohjeet annettuun puhelinnumeroon. Maksuaikaa on 7 vuorokautta laskun lähetyksestä. Seuraa kampanjan päätyttyä myös sähköpostisi roskapostikansiota.
  9. Millä maksuvälineillä voin maksaa kortin?
  10. Ensisijaisesti lähetämme asiakkaalle maksulinkin tai laskun sähköpostiin eli maksaminen tapahtuu verkkopankin kautta. Maksu onnistuu kuitenkin myös käteisellä, pankkikortilla sekä seuraavilla liikunta-ja kulttuurimaksuvälineillä: Tyky+-setelit, Tyky Online, Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum Saldo -mobiilimaksu ja -verkkomaksu,  Edenred Virikeseteli, Virike- ja Duo- kortit, Eazybreak liikunta ja kulttuuri, sekä ePassi KulttuuriPassi. Liikunta ja kulttuuri -maksuvälineissä tulee olla kulttuuriominaisuus. Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettaessa on oltava yhteydessä PuPen toimistoon [email protected]
  11. Jos ilmoittaudun, eikä kampanja toteudukaan, sitoudunko silloin lunastamaan normaalihintaisen kausikortin?
  12. Et. Jos kampanja ei toteudu, et ole sitoutunut normaalihintaiseen kausikorttiin emmekä myöskään peri 59 € / 69 € kampanjahintaista kausikorttia.
  13. Mistä tiedän, että kampanja toteutuu?
  14. Kampanjan toteutumisesta ilmoitetaan Puijon Pesiksen verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla. Ilmoittautuneille lähetetään myös sähköpostiviesti.
  15. Onko kausikortti henkilökohtainen, yksilöity tai numeroiduille paikoille?
  16. Ei ole.
  17. Voiko kausikortilla tulla useampi henkilö otteluun ja rei’ittää kortista henkilömäärän mukaan käyttökertoja?
   Ei voi, Kausarihaaste-kampanjan kausikortti oikeuttaa yhden henkilön sisäänpääsyn Puijon Pesiksen Ykköspesiksen runkosarjan 2019 kotiotteluihin (12 ottelua kaudella 2019). Lisäksi myynnissä on normaaleja kausikortteja, joissa on 12 käyttökertaa. Normaalilla kausikortilla voi tulla useampi henkilö otteluun ja kortista rei’itetään käyttökertoja henkilömäärän mukaisesti.
  18. Voinko edelleen ostaa normaalin kausikortin? Vaikuttaako kampanja yksittäisten lippujen myyntiin?
  19. Voit yhä myös ostaa normaaleja kausikortteja, niiden hinta on 120 €. Lippuja tullaan myymään kauden aikana normaalisti.
  20. Kuinka huomioitte ne, jotka ovat ostaneet normaalit kausikorttinsa jo ennakkoon?
  21. Kuinka kausikortit toimitetaan?
  22. Kausikortit noudetaan nimeä vastaan Puijon Pesiksen erikseen ilmoittamasta noutopisteestä tai postitetaan. Jos haluat kortin postitettavan, ilmoitathan siitä varauksesi yhteydessä tai ole yhteydessä Puijon Pesiksen toimistoon [email protected]
  23. Laskullani on liikaa/liian vähän kausikortteja?
  24. Ei ongelmaa, laita viestiä [email protected] niin katsotaan asia kuntoon! Jossakin vaiheessa kun tietoja on yhdistelty niin osa samasta sähköpostiosoitteesta tulleista varauksista on vahingossa voinut hävitä tai käydä manuaalinen virhe tietojen kopioinnissa.
  25. En ole saanut sähköpostiviestiä kausikorttien maksamisesta tai kuittausta ollenkaan vaikka olen osallistunut haasteeseen?
  26. Ei ongelmaa, laita viestiä [email protected] niin katsotaan asia kuntoon! Tähän voi olla syynä pieni kirjoitusvirhe sinun tai meidän toimesta, jonka takia osa sähköposteista ei ole päätynyt perille.

Lisätiedot:
[email protected] / 044 370 4306