Kova vahvistus kauden avauksen kynnyksellä – Terri is back!

Puijon Pesis saa rosteriinsa kovan luokan vahvistuksen kun Aki Tervo liittyy joukkueeseen juuri sarjakauden avauksen kynnyksellä. ”Terri” on tahkonut urallaan lähes 300 superpesisottelua ja on tuttu jo aiemmilta vuosilta (2006–2008, 2013–2014) PuPen pelipaidasta. Tervo tuo Ykköspesismiehistöön laajuutta ja raudanlujaa kokemusta.

– Tervo on meille iso vahvistus ja tärkeä palanen joukkueeseen. Kausi on pitkä, joten joukkueeseen tarvitaan leveyttä ja monipuolisuutta. Aki on laadukas pelaaja ja vaikka talvi on ollut repaleinen loukkaantumisten vuoksi, on hän meille selkeä vahvistus, PuPen pelinjohtaja Petri Pulliainen kommentoi.

Terrille Kuopioon tulo on jo kolmas kerta. Hän kertookin yhdeksi syyksi Puijon miehistöön liittymisestä aiemmat kokemukset: Kuopiossa on aina viihtynyt ja ollut mukava pelata.

– Kun tässä vaiheessa tulee mukaan juuri sarja-avauksen kynnyksellä, niin iso asia ratkaisulle oli, että pelinjohtaja ja valmentaja ovat tuttuja entuudestaan ja suuri osa pelaajistakin on jo tuttuja kavereita. PuPen joukkoon on helppo tulla ja tuntuu kuin ei olisi ollutkaan poissa välillä, Aki Tervo kertoo fiiliksistään.

Puijon Pesiksen ja Tervon välinen pelaajasopimus on aluksi viiden ottelun mittainen, jossa on optio jatkosta kauden loppuun asti.

– Akilla on taustalla pari leikkausta, mutta mies näyttää olevan hyvässä iskussa. Mikäli pelaaminen onnistuu ja molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä, jatketaan sopimusta. Näin ollen Kuopiossa päästään nauttimaan vanhan tutun virtuoosin peliesityksistä koko kesän ajan, kommentoi PuPen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen.

Aki Tervon pelaajakortti

Scroll to Top