Kuopiossa vahvistetaan korona-arjessa jaksamista yhteisöllisesti urheiluseurojen kanssa

Koronaviruksen aiheuttama poikkeava arki on jatkunut jo yli vuoden ajan. Kuormitus on ollut henkisesti kovaa kaikille, ja se jatkuu edelleen. Kuopiossa käynnistyy nyt ainutlaatuinen yhteistyö, jossa paikalliset urheiluseurat ja kaupunki yhdistävät voimansa. Seurat kannustavat kuopiolaisia jaksamaan vaikeassa tilanteessa.

Mukana yhteistyössä ovat KalPa, KuPS, Savo Volley, Puijo Wolley, Welhot, Steelers ja Puijon Pesis. Tulevina kuukausina seurojen sosiaalisen median kanavissa voikin törmätä tsemppaaviin viesteihin. Luvassa on myös seurojen yhteinen kampanjastartti kaikille kuopiolaisille

– Kuopio on yhteisöllinen ja aito urheilukaupunki. Sekä urheiluseuroilla että kaupungilla on yhteinen toive asukkaiden turvallisuudesta ja jaksamisesta. Erityisen hienoa on ollut huomata, kuinka urheiluseuroissa kannetaan vastuuta ja huolehditaan yhteisistä yhteiskunnallisista asioista. Seurat ovat innokkaasti lähteneet ideoimaan upeita, kampanjaan sopivia sisältöjä kanaviinsa. Seurojen kautta tavoitetaan suuri joukko faneja, harrastajia ja sidosryhmiä, iloitsee markkinointijohtaja Kirsi Soininen.

Viestinnällisen kampanjan sisältö on urheilutermeille puettuna Ottelun ratkaisun hetket ovat nyt käsillä – vielä jaksaa painaa!”

Jatkoon tsemppaamisen ohella on aika kiittää kuopiolaisia tilanteen kestämisestä tähän asti sekä faneja ja seuroja vastuullisesta toiminnasta. Yhdessä olemme selvinneet jo tänne saakka ja selviämme myös jatkossa, Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen täydentää.

Kuopion kaupungin verkkosivuilla voi lukea viestiä ja vinkkejä jaksamisesta sekä seurata someseinää yhteisestä viestinnästä: https://www.kuopio.fi/jaksaajaksaa

Scroll to Top