KuPS, Savo Volley ja Welhot kisaavat Savon Derbyssä

Pesäpallon Savon Derbyssä ei kisailla pelkästään pohjoissavolaisten pesisjoukkueiden paremmuudesta vaan tulessa ennen ottelua ovat myös KuPS, Savo Volley ja Welhot.

Kuopion keskuskentällä kisaillaan leikkimielisissä pesisolumppialaisissa ennen pesäpallon Savon Derbyn alkua. Lajit liittyvät etäisesti pesäpalloon, kun luvassa on muun muassa kananmunanheittoa, lyöntiä sekä kunniajuoksun juoksemista.

Kolme lajia sisältävässä pariviestissä kisailemassa ovat KuPS:n puolustajat Mikko Pitkänen ja Johannes Kytilä. Savo Volleystä mukana ovat viime viikolla julkaistut sopimuspelaajat Aleksi Kaatrasalo ja Eetu Häyrinen ja Welhojen liigajoukkueesta Josse Korhonen ja Tuukka Varakas. Kisailut alkavat klo 17.00 Stadionin nurmella.

Aiemmin uutisoitu Jonas and I -bändin esiintyminen Savon Derbyssä jouduttiin perumaan bändissä tapahtuneen sairastapauksen vuoksi, mutta yleisöä saapuu viihdyttämään viidestä kuopiolaisesta muusikosta koostuva bilebändi Refrain joka räjäyttää ilmoille kesäisiä säveliä hyväntuulisella meiningillä. Refrain esiintyy heti pesisolumppialaisten päätyttyä noin klo 17.25. He esittävät alkuseremonioiden yhteydessä myös Savolaisen laulun. VIP-yleisöä viihdyttää Aleksi&Eemeli.

Lapsille tapahtuma-alueella jaetaan ilmapalloja, alueella pomppulinna sekä jäätelökioski ja muun muassa paloauto esittelyssä. Keskuskentän myyntipisteet ja kumppaneiden esittelypisteet ovat myös avoinna klo 16.30 alkaen. Tapahtuman selostaa Anssi Ritari ja juontajana toimii Juuso Ikonen.

Savon Derby Puijon Pesis – Siilinjärven Pesis Kuopion keskuskentällä perjantaina 15.6. klo 18.30. Portit avautuvat ja oheisohjelma alkaa klo 16.30.

Scroll to Top