Lasten avoin peliryhmä starttaa syksyn ajaksi

Puijon Pesiksen järjestämä SuperCorner Pesiskoulu on tullut kesän 2017 osalta maaliinsa ja sen myötä starttaa jälleen lasten avoin peliryhmä syksyn ajaksi. Avoin ja maksuton peliryhmä on tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille lapsille. Peliryhmässä on mahdollista tutustua lajiin sekä harjoitella ja pelata pesäpalloa ilman sitoutumista – mukaan ovat tervetulleita niin pesiskoulun käyneet kuin uudet kokeilijatkin. Peliryhmässä pääsee liikkumaan ja tutustumaan pesiksen saloihin hauskaa pitäen!

Elokuun aikana peliryhmä pyörii tiistaisin 15.8. (siirretty ke 16.8.), 22.8. ja 29.8. klo 18.30 – 19.30 Puijon pesäpallostadionilla.
Syyskuun ajankohdat ilmoitetaan erikseen myöhemmin.

Huom! Ensimmäinen kerta on siirretty tiistailta 15.8. keskiviikolle 16.8.! Muutos johtuu tiistaille tulleesta suomensarjan jatko-ottelusta.

Puijon Pesis lainaa tarvittaessa pesäpallovarusteita.

Osallistuminen on omalla vastuulla. Suosittelemme pesispassin hankkimista, joka sisältää Sporttiturva-vakuutuksen (pesispassin hinta 9 €). Vaihtoehtoisesti on huolehdittava, että osallistujalla on vapaa-ajan vakuutus, joka kattaa palloilulajien / pesäpallon harjoittelun.

Lisätietoja:

Juniorivalmennuspäällikkö Heikki Litmanen
[email protected]
040 5777 346

Scroll to Top