Misa Märsylä tuo lisää nopeutta Puijon Pesikseen

Puijon Pesiksen miesten ykköspesisjoukkue vahvistui kauden kynnyksellä entisestään, kun Ykköspesiksen viime kauden etenijäkuningas Misa Märsylä, 22, allekirjoitti seuran kanssa pelaajasopimuksen. Märsylä voitti viime kaudella etenijäkuninkuuden tiukan kilvan jälkeen juoksun erolla Tampereen Timo Torppaan.

Märsylä kunnostautui viime kaudella myös kärkilyöntitilastossa, jossa hän sijoittui runkosarjassa neljänneksi. Ulkokentällä Märsylä on pelannut polttolinjassa.

Märsylän perässä oli keväällä muutama muukin seura, mutta vaaka kallistui Puijon Pesiksen hyväksi.

– Kuopioon oli helppo tulla. Joukkueessa on tuttuja kavereita ja tykkäsin pelata täällä. Viime kaudesta on todella hyviä muistoja, Misa sanoo.

Puijon Pesiksen pelinjohtajan Jaska Huttusen mukaan Märsylä tuo joukkueeseen ennen kaikkea nopeutta.

– Mies on viime kaudelta tuttu ja tiedämme, mitä saamme, kehuu Huttunen.

Puijon Pesis on alkavalla kaudella yksi sarjan nopeimmista joukkueista, ehkä jopa nopein. Puijon Pesikseen Sotkamosta täksi kaudeksi siirtynyt Juuso Väisänen oli viime kaudelle etenijätilaston kolmonen. Kokenut Niko Asunmaa putosi niukasti kymppikärjestä osin siksi, että joutui jättämään neljä runkosarjan ottelua väliin.

Puijon Pesiksessä pelaa myös toinen Märsylä eli Misan kaksoisveli Niko, joka siirtyi Kuopioon Kannuksesta.

– Eiköhän yhteispeli Nikon kanssa suju, koska vielä toissa kesänä pelasimme yhdessä Sotkamon Jymy Jaguarseissa, Misa tuumii.

Kuva: Saimi Airaksinen

Scroll to Top