NUORISOLEIRI 2021

Pesäpallon valtakunnallinen Nuorisoleiri järjestetään Kuopiossa ja Siilinjärvellä 19.-24.7.2021.

Nuorisoleiriä ei ole mahdollista järjestää ilman hyvää yhteistyötä Kuopion kaupungin ja Siilinjärven kunnan kanssa. Toinen perusedellytys leirin järjestämiselle on suuren, noin 350 hengen talkoojoukon työpanos.

Pohjois-Savossa järjestetyillä pesisleireillä talkooväkeä on iloksemme löytynyt riittävästi. Tämä talkoojoukko, heidän ystävällisyytensä sekä palvelualttius ovat saaneet paljon kiitosta. Toivottavasti voimme mahdollistaa tänäkin vuonna onnistuneen leirin ja näemme tyytyväisiä leiriläisiä sekä talkoolaisia runsain joukoin.

Jokainen talkoolainen, joka hoitaa viikon aikana vähintään kolme työvuoroa (n. 6–8 h/vuoro) saavat leirin T-paidan sekä talkoovuoron aikana leiriruuan.

Haluamme taas tarjota ikimuistettavia ja mukavia kokemuksia niin leiriläisille kuin talkooväellekin!

Kutsumme nyt Sinut mukaan leiritalkoisiin. Pyydäthän mukaan myös ystäväsi ja tuttavasi ja tulkaa yhdessä mukaan talkoisiin lasten ja nuorten liikunnan hyväksi

Ilmoittautuminen talkoolaiseksi tapahtuu pääsääntöisesti internetissä. Käy rekisteröitymässä talkoolaiseksi Talkoorekisteri-ohjelmaan osoitteessa: www.talkoorekisteri.fi. Rekisteröitymisen jälkeen voit itse varata itsellesi sopivan talkoopaikan ja -tehtävän.

Pienimuotoisen ohjeen Talkoorekisterin käyttöön löydät tästä linkistä.

Mikäli olet estynyt täyttämään sähköisen lomakkeen tai haluat kysellä lisätietoja talkoista, voit olla yhteydessä leirin talkoovastaavaan Johanna Peltokankaaseen. Johannaan voit olla ensisijaisesti yhteydessä soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä. Kiireettömämpiä asioita voit kysellä myös sähköpostilla

Johanna Peltokangas
0400 916502
johanna(at)puijonpesis.fi

Leirin talkootehtäviä ovat muun muassa majoitusvalvontatehtävät, kioskimyyjien tehtävät, toimia apuna aamu- ja iltapalojen jaossa, Ahmon ja Hatsalan kouluilla avustaminen lounaalla ja päivällisellä, pelikenttien hoitaminen sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen.

Lue lisää Nuorisoleiristä leirin nettisivuilta: www.nuorisoleiri.fi

Leirin järjestävät Siilinjärven Pesis ry ja Puijon Pesis ry yhdessä Pesäpalloliiton ja yhteistyökumppeneiden kanssa.