PALLOILUKERHO

Mitä?
Palloilukerho on 7-12–vuotiaille lapsille tarkoitettu pallopelikerho, jossa liikutaan ja pelataan monipuolisesti erilaisia pallopelejä pesäpallosta salibandyyn ja salibandysta käsipalloon sääntöjä soveltaen. Tarkoituksena on pallonkäsittelytaitojen ja liikunnallisten taitojen kehittäminen sekä ennen kaikkea onnistumisen kokemukset ja oivaltamisen ilo yhdessä pelaamisen kautta.

Missä ja milloin?
Palloilukerhoa järjestetään kerran viikossa kahdella koululla Kuopiossa. Kerhokerrat alkavat viikolla 44 ja jatkuvat joulukuun puoliväliin viikolle 50 saakka. Kullakin ryhmällä ohjausta on kerran viikossa.

Vuorot:
Keskiviikkoisin klo 19.00-20.00 Haapaniemen koulu
Torstaisin klo 16.00-17.00 Alapyörön koulu

Avoimet tutustumiskerrat ovat viikolla 43, joihin voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista ja maksutta tutustumaan toimintaan. Tällöin on huolehdittava itse lapsen vakuutuksesta.

Hinta
Palloilukerhon hinta on 35 €. Hinta sisältää ohjauksen, välineet, vakuutuksellisen pesispassin sekä Puijon Pesiksen jäsenyyden.

Ilmoittautumiset
Ilmoittautumiset oheisella lomakkeella 26.10. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutuksista 26.10. jälkeen peritään 50 % peruutusmaksu.

Lisätietoja:
Junioripäällikkö Tilda Tuomi
tilda[at]puijonpesis.fi
p. 044 028 1333

ILMOITTAUTUMINEN

  Lapsen nimi (pakollinen)

  Lapsen henkilötunnus 123456A1234 (pakollinen)

  Vanhemman nimi (pakollinen)

  Vanhemman puhelinnumero (pakollinen)

  Vanhemman sähköpostiosoite (pakollinen)

  Vanhemman katuosoite (pakollinen)

  Postinumero (pakollinen)

  Postitoimipaikka (pakollinen)

  Ryhmä johon osallistun (pakollinen)

  Lisätietoja