PeeÄssä Puijon Pesiksen pääyhteistyökumppaneiden joukkoon

Osuuskauppa PeeÄssä ja Puijon Pesis ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Yhteistyön myötä Puijon Pesis järjestää tulevana kesänä Apsi Apinan Pesiskoulun ja asiakasomistajille tarjotaan ottelulippuetu Puijon Pesiksen kotiotteluihin.

– Me PeeÄssässä haluamme yhteistyötoiminnan kohdentuvan erityisesti lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Olemme iloisia, että voimme Apsi Apinan Pesiskoulun myötä edistää lasten liikuntaa ja urheilua ja näin tukea lasten kasvua ja kehitystä. On tärkeää löytää jo lapsensa liikunnallinen elämäntapa ja osallisuutta yhteisössä, PeeÄssän toimialajohtaja Ville Puustinen kertoo.

Apsi Apinan Pesiskouluun linkittyy myös SuperCorner Pitkälahti, jossa tullaan järjestämään pesisteemaisia toimintapäiviä. Pesiskoululaisille tarjoutuu tutustumismahdollisuus SuperCornerin hauskanpitoon ja erilaiseen liikkumiseen.

Yhteistyössä lyövät kättä Puijon Pesiksen tehtävä järjestää unohtumattomia pesäpalloelämyksiä ja PeeÄssän tehtävä tuottaa etuja asiakasomistajille. Kesällä 2016 Puijon Pesiksen kotiotteluihin tulee tarjolle etuhintaisia ottelulippuja asiakasomistajille. S-etukortilla saa ostaa edullisia 8 euron hintaisia ottelulippuja (norm. 10 euroa) ennakkoon ABC Pitkälahden ja Kuopion Prisman sekä Sokoksen myyntipisteiltä *. Etuhintaisia lippuja on tarjolla rajoitettu erä, 50 kappaletta ottelua kohden.

– Toivotamme PeeÄssän ja S-ryhmän asiakasomistajat lämpimästi tervetulleiksi Puijon pesäpallostadionille nauttimaan kansallispelimme tarjoamista elämyksistä ja savolaisesta huippupesäpallosta, Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen sanoo.

– Meillä on yhteinen tavoite saada mahdollisimman moni lapsi ja nuori liikkumaan ja urheilemaan monipuolisesti sekä pitämään huolta hyvinvoinnistaan. Olemme äärettömän iloisia, että saamme tehdä yhteistyötä maakunnallisesti erittäin merkittävän toimijan kanssa ja, että PeeÄssä isona osuuskauppana kantaa näin myös yhteiskuntavastuuta ja tukee kansallispelin edellytyksiä Kuopiossa ja Pohjois-Savossa, Eskelinen iloitsee.

Osuuskauppa PeeÄssä on maakunnallinen palveluyritys Pohjois-Savossa, joka harjoittaa marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemuskauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa 20 kunnan alueella. Toiminta-ajatuksena on tuottaa palveluja ja etuja asiakasomistajilleen.

Puijon Pesis on kuopiolainen pesäpalloseura, jonka toiminta kattaa laajasti urheiluseuratoimintaa pesiskouluista ja juniorijoukkueista edustusjoukkueeseen sekä harrastepesäpalloon. Puijon Pesiksen edustusjoukkue pelaa miesten Ykköspesiksessä. Seura toimii erityisesti lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun puolesta, tarjotakseen mielekkäitä harrastusmahdollisuuksia sekä unohtumattomia pesäpalloelämyksiä.

* Lipunmyynti on käytössä jo ABC Pitkälahden SuperCorner-myyntipisteellä. Prisman ja Sokoksen lipunmyynnin avautumisesta informoidaan erikseen.

Scroll to Top