Puijon Pesikselle kaksi tärkeää jatkosopimusta

Puijon Pesis on solminut jatkosopimukset Nestori Moision ja Valtteri Pirisen kanssa. Molempien nuorten pelaajien sopimukset kattavat kaudet 2020 ja 2021.

Moisio (25.3.1999) on varkautelaisen Puurtilan Kisa-Poikien kasvatti, joka kuitenkin on pelannut jo kolme kautta Puijon Pesiksen juniorijoukkueissa ja seuran ykköspesisjoukkueessa. Ulkona Moisio on pelannut etukentällä.

Pirinen (25.8.1999) on Puijon Pesiksen oma kasvatti, joka Moision tavoin on noussut ykköspesisjoukkueen runkomiehistöön. Ulkona Pirinen on pelannut sekä lukkarina että kopparina.

– Moisio ja Pirinen sopivat hyvin Puijon Pesiksen profiiliin. Molemmat ovat savolaistaustaisia pelaajia ja kummallakin on potentiaalia nousta pesäpallossa huipulle saakka. Kaksivuotiset jatkosopimukset ovat iso palanen miesten edustusjoukkueen rakentamista ja kehittämistä, sanoo Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen.

Pirinen kertoo olevansa hyvin tyytyväinen jatkosopimukseen.

– Olen viihtynyt hyvin kasvattajaseurassani. Valmennus on hyvällä tasolla ja viime talvena kehityin itsekin ison askeleen, sanoo kovakätinen Pirinen.

Miehen tavoitteet ovat selvät.

– Haluan pelata Superpesistä ja mielellään Kuopiossa.

Sama tavoite on myös Moisiolla.

– Sitä ennen on kehitettävä fysiikkaa ja saatava lisää juoksunopeutta. Ulkopelissä olen omasta mielestäni vuoden aikana ottanut ison stepin eteenpäin, hän sanoo.

Puijon Pesis pelaa runkosarjan päätösottelunsa keskiviikkona 14.8. klo 17.30 Simon Kiriä vastaan Puijon pesäpallostadionilla. Ottelu on myös PuPen 20-vuotisjuhlaottelu, jossa Puijo pelaa retropaidoilla. Ykköspesiksen välierissä PuPen vastustajaksi asettuu joko Oulu tai Hamina. Välieräsarjan ensimmäinen ottelu on tulevana lauantaina vieraissa ja toinen ottelu sunnuntaina Kuopiossa.

Puijon Pesiksen sopimuspelaajat, tilanne 13.8.2019

Nestori Moisio 2021
Valtteri Pirinen 2021
Teemu Nivala 2021
Tuomas Luukkonen 2021
Waltteri Hämäläinen 2020
Kasperi Laasonen 2020
Ilari Penttinen 2020
Ville-Matti Tolvanen 2020
Atte Hartikainen 2020

Scroll to Top