Puijon Pesiksen kesä tarjoaa kansallispeliä kaiken ikäisille

Kesä on täällä ja se tietää myös sitä, että Puijon Pesiksen kesän harrastetoiminnat pyörähtävät kovalla sykkeellä käyntiin!

Toukokuussa alakouluikäiset lapset pääsivät ottamaan vauhtia Oman Kylän Korttelipesiksestä, ja seuraavaksi on vuorossa tänään maanantaina alkava PeeÄssä Pesiskoulu. Pesiskoulussa 7-12-vuotiaat lapset pääsevät tutustumaan monipuoliseen lajiin kuuden viikon ajan.

Hiukan nuoremmille (3-6v.) on tarjolla LähiTapiola Pesisliikkari, joka käynnistyy myös tällä viikolla. Ensimmäiset kerrat on luvassa tiistaina ja torstaina, ja toiminta jatkuu elokuun puoleenväliin saakka samaa tahtia.

Myös aikuisille on tarjolla pesistä monessa muodossa. Naisenergiaa puhkuva Lady-pesis ehti jo käynnistyä viime keskiviikkona, ja hyvässä suosiossa edellisinä kesinä ollut aikuisten Höntsäpesis alkaa ensi viikon maanantaina 13.6. Molemmilla ryhmillä on pelikerrat kerran viikossa.

Kesän uutuutena on nuorille tarkoitettu oma Höntsäpesis. Nuorten Höntsäpesis on tarkoitettu ensisijaisesti yläkouluikäisille, sekä toisen asteen opiskelijoille, eli 20 ikävuoden molemmin puolin.

Tervetuloa mukaan liikkumaan 100-vuotisen kansallispelimme kanssa!

Scroll to Top