Puijon Pesis järjestää Halli-SM -lopputurnauksen ensi talvena

Puijon Pesis järjestää miesten Halli-SM –lopputurnauksen ensi talvena. Lopputurnaus pelataan Kuopio-hallissa 16.-17. maaliskuuta 2019. Halliturnausten järjestelyoikeuksista päätti Pesäpalloliitto.

-Olemme iloisia, että saimme järjestettäväksemme turnauksen, jonka asema on vuosi vuodelta kasvanut, sanoo Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen.

Hänen mukaansa hallipelien näkyvyys on televisiointioikeuksien myötä parantunut ja se lisää oleellisesti SM-turnausten kiinnostavuutta.

-Järjestelyoikeuksien saaminen kertoo siitä, että olosuhteet pesäpallolle ovat Kuopiossa niin kesäisin kuin talvisin Suomen parhaimmistoa. Kuopion kaupungin kanssa seura tekee yhteistyötä sen eteen, että olosuhteet paranevat entisestään, Eskelinen toteaa.

Eskelinen sanoo, että Halli-SM –turnauksen järjestäminen sopii hyvin seuran strategiaan, jonka yhtenä osana on merkittävien urheilutapahtumien saaminen Kuopioon. Jo nyt tiedetään, että Kuopiossa järjestetään ensi kesänä JunnuSuperi-päiväleiri ja vuonna 2020 valtakunnallinen Nuorisoleiri.

Puijon Pesiksen suunnitelmissa on lisäksi hakea Itä-Länsi –tapahtuman järjestelyoikeuksia 2020-luvun alkupuoliskolle.

Naisten Halli-SM-lopputurnauksen näyttämönä ensi talvena on Karhuhalli Porissa 9.-10.3. B-tyttöjen Suomen mestaruudesta pelataan kahdeksan parhaan kesken Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 23.-24.3.

Talven 2020 miesten lopputurnauksen järjestävänä seurana on Vimpelin Veto ja pelipaikkana Kuortaneelle valmistuva palloiluhalli 14.-15.3. Samassa hallissa pelataan naisten vastaava turnaus Lapuan Virkiän järjestämänä 13.-14.3.2021.

Imatran Aviasport Areenalla puolestaan naiset pelaavat Halli-SM-mitaleista lopputurnauksessa 21.-22.3.2020 ja miehet 20.-21.3.2021.

B-tyttöjen lopputurnausten 2020-2021 järjestämisoikeudet tulevat hakuun myöhemmin.

Pesäpalloliitto pidättää itsellään oikeudet muutoksiin koskien vuosien 2020 ja 2021 Halli-SM-lopputurnauksia.

Pesäpalloliiton tiedote Halli-SM-lopputurnausten järjestelyoikeuksien myöntämisestä 

Scroll to Top