Puijottaret taipui paikallisderbyssä

Puijottaret sai torstai-illan otteluun vieraita naapurista Siilinjärveltä, kun lohkojohtaja SiiPe 1 saapui Kuopioon. Kauden aiempi kohtaaminen oli päättynyt SiiPen 2-0 voittoon, joten Puijottaret lähti hakemaan revanssia. SiiPe oli kuitenkin jälleen vahvempi ja pisteet matkasivat Siilinjärvelle. Loppulukemiksi muodostui 0-2 (2-11, 2-4).

Puijottaret aloittaa ottelun ulkoa ja SiiPe pääsee heti kättelyssä 0-5 karkumatkalle. Toisessa vuoroparissa Puijottaret onnistuu juoksun teossa kahdesti mutta ne jäävät kotijoukkueen jakson ainoiksi juoksuiksi. SiiPe on ensimmäisellä jaksolla kuskin paikalla ja Petra Väistölän lyönnin painuessa takaa läpi, päättyy ensimmäinen jakso vieraiden hyväksi 2-11.

Toinen jakson alkaa Puijottarien osalta tehokkaammin ja ensimmäinen juoksu syntyy Siiri Pulkkisen lyömänä heti ensimmäisessä vuorossa. Jakso on selvästi ensimmäistä tiukempi mutta hyvästä loppukiristä huolimatta Puijottarien takaa-ajo jää vajaaksi ja SiiPe vie ottelun puhtaasti 0-2.

Puijottarien tehokkaimmat tänään Kati Pelander 2/0 ja Annika Asunmaa 1/ 2. Seuraavan kerran pelataan jo lauantaina kun Puijottaret matkaavat Lappeenrantaan taistelemaan pisteistä. Ensi viikolla luvassa kahden kotiottelun viikko, kun Kuopioon saapuu vieraita ensin keskiviikkona Jyväskylästä ja perjantaina Lappeenrannasta.

-Carita Vuorenma

Scroll to Top