Puijottarien juoksujuhlat

Sunnuntaina helteet saivat väistyä mutta Puijottarien hyvälle vireelle ei näy loppua. Kotijoukkue nappasi tänään jo toistamiseen puhtaan 2-0 (11-0, 19-0) voiton Joensuun Mailasta, jättäen vieraat tylysti nollille.

Puijottarien juoksutili avautuu vapaataipaleella, jonka jälkeen Heli Kettukangas hyödyntää kopparin epäröinnin ja lyö takaa läpi kunnarin ja yhden tavallisen juoksun arvoisesti. Seuraavalla sisävuorolla juoksuilottelu jatkuu ja peräti viisi eri Puijottarien pelaajaa onnistuu juoksun teossa.

Joensuu onnistuu ottelun aikana saamaan etenijän kolmoselle vain neljästi. Erityisesti Puijottarien tehokas etukenttä sekä lautasen äärellä onnistunut Kati Pelander saavat pidettyä Joensuun etenijät sekä lyöjät kurissa. Ottelun tehokkaimmat tänään Nora Pullinen 2+7/4, Heli Kettukangas 1+4/2 ja Kati Pelander 5/3.

Edellisviikkojen peliruuhkan jälkeen akkujen lataaminen on tullut enemmän kuin tarpeeseen. Ensi viikolla on edessä alkusarjan kaksi viimeistä peliä, joista on odotettavissa tiukkoja kamppailuja. Torstaina Puijottaret matkaa lohkokakkosen luo Jyväskylään ja sunnuntaina Kuopioon saapui lohkovitonen Hamina.

Scroll to Top