PuPe avaa kautensa hyväntekeväisyysottelulla – katsojille ilmainen sisäänpääsy

Puijon Pesiksen ykköspesisjoukkueen kauden 2018 avausottelu lauantaina 12.5. Lievestuoreen Kisaa vastaan on PuPe-Vastuu -hyväntekeväisyysottelu, jonne katsojilla on ilmainen sisäänpääsy.  Hyväntekeväisyysottelulla kerätään rahalahjoitus Hope Kuopion toimintaan.

PuPe-Vastuu -hyväntekeväisyysottelu on aivan uudenlainen teko kuopiolaisessa urheilussa. Tavoitteena on tehdä hyvää lapsille ja nuorille sekä mahdollistaa yleisölle hieno ottelutapahtuma kauden avauksen kunniaksi. Lahjoituksen hyväntekeväisyyskohteelle sekä ilmaisen sisäänpääsyn katsojille mahdollistavat PuPe-Vastuun pääyhteistyökumppani Kuopion kaupunki sekä hyväntekeväisyysottelun muut kumppanit.

Hyväntekeväisyyspotin lahjoituskohde on Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n Kuopion toiminta. Lahjoituksella mahdollistetaan lapsille ja nuorille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Lahjoituksella tuetaan vähävaraisten ja kriisin kokeneiden lapsiperheiden lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuotetaan iloa ja elämyksiä.

Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen taustoittaa hyväntekeväisyysottelun idean kumpuavan seuran arvoista, jotka ovat vastuullisuus, yhdenvertaisuus, yhteisöllisyys ja urheilullisuus.

– PuPe-Vastuu -hyväntekeväisyysottelu on uusi avauksemme, jolla tuomme esiin seuran ja kumppaneidemme yhteiskuntavastuullista toimintatapaa. Toimintamme urheiluseurana on jo perusluonteeltaan sosiaalista, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävää sekä lasten ja nuorten kasvua tukevaa ja siten merkityksellistä. Arvot eivät kuitenkaan saa olla pelkkä sanahelinää, vaan niiden pitää näkyä teoissa. PuPe-Vastuu -hyväntekeväisyysottelu on konkreettinen arvojen mukainen teko ja viesti puijolaisen pesisyhteisön vastuullisuudesta.

Puijon Pesis ja Hope Kuopio toivovat myös yleisön innostuvat sankoin joukoin mukaan otteluun osoittamaan tukensa hyväntekeväisyysottelun idealle ja Hope Kuopion toiminnalle.

– Me haluamme haastaa alueemme asukkaat ja yritykset yhteisvastuullisuuteen – yhdessä olemme enemmän. Hopen kautta jokainen voi auttaa apua tarvitsevia alueemme lapsiperheitä omalla tavallaan. Kasvatetaan yhdessä hyvän kierrettä. Innolla tartuimme Puijon Pesiksen ideoimaan hyväntekeväisyysotteluun, joka on loistava tilaisuus päästä seuraamaan huippupesistä ja samalla tukea alueemme vähävaraisten lapsiperheiden hyvää arkea, toteavat tiiminvetäjät Hanna Hakulinen ja Sanna Taattola Hope Kuopiosta.

Ykköspesiskauden avaava PuPe-Vastuu hyväntekeväisyysottelu Puijon Pesiksen ja Lievestuoreen Kisan välillä pelataan Puijon pesäpallostadionilla lauantaina 12.5. klo 16.00 alkaen.

PuPe-Vastuu -hyväntekeväisyysottelun mahdollistavat kumppanit:

Barona
Destia
Kaupunkilehti Kukko
Kotirakentajat Kuopio
Kunnonpaikka
Kuopion Autokauppa
Kuopion Energia
Kuopion kaupunki
LähiTapiola Savo
Maalaus & Saneeraus Konttinen
Mediateko
Messujen Tekijä
OP Pohjois-Savo
PAM Itä-Suomi
Piipputiimi
PS-Tasotyö
PSVM-Yhtiöt
Rakennusliike Pohjonen
RTV
Sakky – Savon ammattiopisto
Savonia-ammattikorkeakoulu
Siilin Hammaslääkäripalvelu
VMP – Varamiespalvelu

 

Puijon Pesiksen tehtävä on tarjota ihmisille iloa ja suuria tunteita leikkisän juonikkuuden, urheilullisuuden sekä elämyksellisyyden kautta pesäpallon ympärillä. Teemme sen mahdollistaaksemme meille kaikille avoimen, yhdenvertaisen ja liikunnallisen ympäristön kokea yhteenkuuluvuutta. Haluamme kasvattaa realistisesti unelmoivia junioreita sekä huippu-urheilijoita, joiden elämänilo näkyy niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

 

Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry syntyi 2009 perustajiemme tahdosta synnyttää konkreettinen hyvän kierre ja antaa lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Olemme poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, ja toimimme 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

Lapset ovat maailman toivo. Mutta lapsista kasvaa toiveikkaita vain kokemalla välittämistä itse. Ihan jokainen meistä voi vaikuttaa millaiseen maailmaan lapset kasvavat, ja millaisessa maailmassa me itse haluamme elää.

Yhteinen konkreettinen välittämisen kulttuuri auttaa meitä kaikkia kehittymään toiveikkaiksi, merkitystä omassa arjessaan kokeviksi ihmisiksi.

1. Keräämme ja kierrätämme tavara- ja vaatelahjoituksia
Keräämme ja jaamme lähinnä vaatteita, kenkiä, urheiluvälineitä ja leluja niiden tarpeessa oleville lapsille. Muun muassa toppapuvut, saappaat, sukset, nallet ja nappikset ovat löytäneet kauttamme tarvitsijan.

2. Tuemme lasten ja nuorten harrastuksia
Tarjoamme vähävaraisille lapsille mahdollisuuden kokeilla jotain uutta harrastusta tai aloittaa pitkäkestoisemman harrastamisen. Tuemme myös lasten mahdollisuutta jatkaa jo olemassa olevia harrastuksia.

3. Mahdollistamme iloa vapaa-ajan elämyksillä
Lapset ovat päässeet esim. elokuviin, retkille ja konsertteihin, yhdenvertaisina kavereidensa kanssa.

Scroll to Top