PuPen D-pojat ikäluokan valtakunnalliseen lopputurnaukseen!

Puijon Pesis varmisti viime viikonloppuna pääsynsä D-poikien valtakunnalliseen lopputurnaukseen. Asia varmistui, kun Itäisen alueen aluesarjassa lisäpelejä tällä kaudella myös pelanneet Oulun Lippo-Juniorit ja Sotkamon Jymy varmistivat omat lopputurnauspaikkansa Pohjoisen aluesarjan kautta.

Tämä tarkoitti sitä, Idän aluesarjassa Oulun takana sijoilla kaksi ja kolme olevat PuPe ja Joensuun Maila nappaavat jaossa olleet kaksi paikkaa lopputurnaukseen, vaikka alueen oma mitaliturnaus on vielä pelaamatta.

Kahdeksan joukkueen kauden huipentava valtakunnallinen lopputurnaus pelataan 18.-19.9. Oulussa. Turnaus on hieno päätös D-ikäisten kaudelle varsinkin siksi, koska ikäluokan valtakunnallinen Suurleiri jouduttiin kesältä perumaan koronapandemian takia. Turnaukseen osallistumisoikeuden saivat jokaisen alueen (Itä, Länsi, Etelä, Pohjoinen) aluesarjan kaksi parasta joukkuetta.

Puijon Pesiksen D-pojille kausi on ollut mainio. Kilpasarjajoukkueen lisäksi myös D-pelisarjan joukkue oli omassa alkulohkossaan toinen, ja se jatkaa Itäisen alueen pelisarjan mitalipeleihin tulevana viikonloppuna.

Kilpasarjan lopputurnauksessa taso on varmasti kova, mutta se otetaan hyvänä haastena.

– Hyvä fiilis on ja mukava päästä pelaamaan Ouluun vielä kovia pelejä, PuPen D-poikien valmentaja Pekka Keinänen sanoo.

Scroll to Top