PuPen HöntsäPesikseen toinen vuoro maanantaista 26.6. alkaen

Puijon Pesiksen suosittuun HöntsäPesikseen on suuren osanottajamäärän vuoksi perustettu toinen ryhmä. Ryhmä aloittaa maanantaina 26.6. Neulamäen kentällä heti aikaisemman ryhmän vuoron päätyttyä eli noin klo 18.30.

Maanantaista 3.7. lähtien vuorot ovat kestoltaan 2 tuntia, joka sopii paremmin isolle osallistujamäärälle. Höntsäpesiksen 1. vuoro on siis klo 17.00 – 19.00 ja 2. vuoro klo 19.00 – 21.00. Poikkeuksen tähän muodostaa talkooteema ma 10.7., jolloin kesto on klo 17-19 ja sisältöön ei kuulu pesäpallon harjoittelua ja pelaamista, vaan seuran talkootoimintaan tutustuminen. Viikot 29-30 (17.7 & 24.7) Höntsäpesis on kesätauolla.

HöntsäPesis on kaikille kuopiolaisille tarkoitettu matalan kynnyksen liikuntaryhmä. Se on osallistujille maksuton, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Toiminta on ohjattua. Puijon Pesis lainaa pelivälineet osallistujille.

HöntsäPesis aloitti kolme viikkoa sitten maanantaina, jolloin paikalla oli 67 innokasta pesäpalloilijaa. Viikko myöhemmin osallistujamäärä kipusi noin sataan.

– Osallistujamäärä yllätti iloisesti. Pesäpallolla on selvä tilaus Kuopiossa. Toisen ryhmän perustamisella vastaamme huutoon, toteaa Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen.

HöntsäPesis jatkaa syyskuuhun saakka. Jäljellä on vielä 8 kokoontumista Neulamäen kentällä ja kaksi kokoontumista Puijonlaakson pesäpallostadionilla. Osallistujat voivat vapaasti valita itselleen sopivan ryhmän. Mukaan voi tulla myös kesken kauden, eikä kaikkiin kokoontumisiin tarvitse osallistua.

HöntsäPesis on osa Pohjois-Savon Liikunnan hallinnoimaa kaksivuotista ESR-rahoitteista Työkuntoon-hanketta.

HöntsäPesiksen ajantasainen tiedotus tapahtuu Höntsäpesiksen nettisivujen sekä Pesis Kuopio -Facebook-ryhmän kautta. Liity mukaan!

Scroll to Top