Savo-Karjalan alue palkitsi PuPen Jouni Vainikaisen, Arttu Rissasen ja Puijottaret

Pesäpalloliiton Savo-Karjalan alue palkitsi kauden 2019 onnistujia ja pitkäaikaisia seuratoimijoita palkitsemistilaisuudessa Tanhuvaarassa.

Puijon Pesiksestä palkittuja olivat vuoden C-poika Arttu Rissanen, vuoden seuratoimija Jouni Vainikainen ja vuoden erikoispalkintona PuPen naisten eli Puijottarien nousu Ykköspesikseen. Lue perustelut alta!

Vuoden C-poika
Arttu Rissanen, PuPe

Monipuolinen pelaaja, joka hallitsee ulkopelissä usean eri roolin. Pelasi kesällä lukkarina, jossa otti isoja harppauksia eteenpäin kauden aikana. Pystyy pelaamaan laadukkaasti myös polttolinjassa. Tästä osoituksena mm. hieno esiintyminen C-poikien kilpasarjan Itä-Länsi ottelussa 2-vahdin tontilla. Sisäpelissä hoitaa taidokkaasti vaihtolyönnit ja omaa pelisilmää myös etenemisen suhteen. Pelinjohtajan luottopelaaja tilanteessa kuin tilanteessa.

Vuoden seuratoimija
Jouni Vainikainen

Toiminut mm. hallituksen jäsenenä ja seuransa varapuheenjohtajana, joukkueenjohtajana, huoltajana, järjestysmiehenä, tuomarina, taulumiehenä, yhteistyökumppani neuvottelijana, talkoolaisena lähes kaikissa seuran talkoissa mukana. Sen lisäksi kasvattanut kaksi huippupesäpalloilijaa ja vaikka omat pojat eivät seurassa enää pelaakaan, niin se ei ole hänen vauhtiaan yhtään hidastanut. Tältä mieheltä löytyy todellinen seurasydän.

Vuoden erikoispalkinto
PuPen naisten nousu Ykköspesikseen

Erikoispalkinnon ovat ansainneet kolme eri joukkuetta, jotka ovat tänä vuonna nostaneet naispesiksen uudelle tasolle Savo-Karjalassa. Superpesiskeen nousseiden Joman ja SiiPen jättämän aukon naisten Ykköspesikseen tulee ensi vuonna paikkaamaan yllättäjäjoukkue. Tämä runkosarjassa kolmanneksi sijoittunut tiimi löysi tarvittavan ”lyöntijyvän” juuri nousukarsintaotteluissa, voitti lopulta lohkonsa ja päätti nousukarsintaottelut voitto- ja nousujuhliin.

Scroll to Top