Seuran puheenjohtajuus vaihtui syyskokouksessa

Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry (Puijon Pesis) nimitti syyskokouksessaan seuran uudeksi puheenjohtajaksi kuopiolaisen Aleksi Eskelisen. Syyskokous valitsi myös seuran hallituksen vuodelle 2016

Eduskunta-avaustajana toimiva Kuopion kaupunginvaltuutettu Aleksi Eskelinen, 29, hyppää uuteen luottamustehtäväänsä täynnä intoa.
– Innostuneena lähden kohtaamaan tätä uudenlaista haastetta, tuore puheenjohtaja sanoo.

Puheenjohtajan paikka aukesi loppukesästä, kun pitkään seuran puheenjohtajana toiminut Mika Määttänen erosi tehtävästään. Lopulta korvaajaksi löytyi innokas ja pesäpallon parissa pitkään viihtynyt Eskelinen.
– Pitkään tätä pestiä joutui miettimään, mutta lopulta rakkaus ja intohimo lajia kohtaan voitti, Eskelinen taustoittaa valintaansa.

Seuraorganisaation ja pesäpallokulttuurin vahvistaminen tähtäimessä

Puijon Pesiksen ykköspesisjoukkueen uudelleenrakennus on alkanut tänä syksynä ja uutta nousua haetaan selvästi nuorentuneella joukkueella. Edustusjoukkueen ”kolmen vuoden projektin” kehityksen lisäksi tuoreen puheenjohtajan päässä liikkuu monia ideoita ja selkeitä kehityssuuntia tulevaisuutta vartenmyös seuran taustoissa.
– Kuopiolaisen pesäpallokulttuurin kehittäminen ja vahvistaminen on yksi isoimmista tavoitteista. Seuraorganisaation on myös vahvistuttava ja siinä keskeisenä asiana on tiiviimpi yhteistyö Puijon Pesiksen ja Puijon Pesisjuniorit ry:n välillä, Eskelinen miettii.

Syyskokouksessa valitun seuran uuden hallituksen muodostavat puheenjohtajaksi valittu Eskelinen, varapuheenjohtaja Jouni Vainikainen, sihteeri Rauno Airas, rahastonhoitaja Anne Aalto ja jäseneksi valitut Ismo Huotari, Tero Korhonen, Nina Rissanen, Riina Vainikainen ja Viivi Vainikainen. Uusi puheenjohtaja peräänkuuluttaa tiivistä yhteistyötä myös hallituksen sisällä.
– Hartioita on saatava leveämmäksi ja tästä syystä vastuuta jaetaan koko yhdeksikölle hallituksessa, Eskelinen korostaa.

Tuore puheenjohtaja tavoittelee Puijon Pesis -brändin kirkastamista ja omaleimaisen identiteetin rakentamista kuopiolaiselle pesäpalloilulle. Hän haluaa vahvistaa seuran jäsenyyden merkitystä ja yhteenkuuluvuutta. Tähtäimessä on pelin ja ottelutapahtumien jatkuva kehittäminen, jotta yleisölle pystytään tarjoamaan viihdyttäviä ja jännittäviä pesäpalloelämyksiä.
-Tarkoitus on löytää oma paikka kuopiolaisessa lajien kirjossa ja tehdä vahvasti oman näköistä tekemistä, josta koko seuraväki saa olla yhteisesti terveen ylpeä, puheenjohtaja päättää.
– Puijon Pesis haluaa kiittää myös pitkäaikaista puheenjohtajaansa Mika Määttästä kovasta työstä seuran eteen kaikkien vuosien aikana!

Lisätietoja:

Aleksi Eskelinen, 044-3704306

Puheenjohtaja

Kuopion Seudun Pesäpalloilijat ry

Scroll to Top