Hyvä yhteistyökumppanimme – pesäpallon ja urheilun ystävä,

Koronaviruksen aiheuttama pandemia on aiheuttanut ennennäkemättömiä seurauksia ympäri maailman. Me puijolaisessa pesisperheessä pidämme toisistamme huolta.

Kannamme erityistä huolta yhteistyökumppaneistamme, joiden liiketoiminta on kohdannut yllättävän, nopean ja rajun iskun. Ymmärrämme, että yrityksille on tässä tilanteessa tärkeintä turvata oma olemassaolonsa ja työpaikat. Yhteisömme tekee parhaansa käyttääkseen palveluitanne tässä tilanteessa ja tulevaisuudessa.

Myös seurojen elämänmeno on kokenut kovan kolauksen. Pidämme kuitenkin kirkkaana mielessä sen, että kun jonakin aurinkoisena päivänä virusepidemia on ohi, me kaikki kaipaamme iloa, elämyksiä ja yhteisiä kohtaamisia.

Siksi jatkamme sinnikkäästi työtä mahdollistaaksemme lapsille ja nuorille liikkumisen ja urheilun, kehittymisen ja onnistumisen tunteet, yksilöä tukevan joukkueen ja kaveruuden sekä pelaajapolun, jossa saa uskoa unelmiin. Siksi jatkamme sinnikkäästi työtä mahdollistaaksemme jokaiselle yhdenvertaisesti mahdollisuuden edistää omaa hyvinvointiaan liikkumalla sekä kokemalla yhteenkuuluvuutta ja elämyksellisiä tapahtumia.

Tarjoamme seuran some-kanavat ja sisäiset tiedotuskanavat palveluidenne markkinoimiseksi

Yhteistyökumppanit ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, minkä vuoksi haluamme suositella jokaiselle seurayhteisömme jäsenelle, kannattajalle ja seuraajalle, että he tukisivat yhteistyöyrityksiämme. Haluamme turvata yhteistyökumppaneidemme toiminnan nyt ja tulevaisuudessa, myös vaikeiden hetkien keskellä.

Puijon Pesis haluaa tarjota yhteistyökumppaneilleen mahdollisuuden nostaa esiin omia tuotteitaan ja palveluitaan PuPen sosiaalisen median kanavissa sekä sisäisissä tiedotuskanavissa tulevien viikkojen aikana. Kampanja käynnistyy tänään ja on voimassa toistaiseksi.

Seuraamme mm. Sotkamon Jymyn, Pattijoen Urheilijoiden ja muiden seurojen esimerkkiä. Kannustamme seuroja, yhteisöjä sekä ihmisiä toimimaan yhteisen hyvän ja kansakuntamme eteen.

Mikäli haluat hyödyntää Puijon Pesiksen yhteistyökumppanina meidän kanaviamme ilmaisena markkinointialustana, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Kirjoita sähköpostiin lyhyt ja ytimekäs viesti, millä haluat tavoittaa omat asiakkaasi. Lisää myös liitteeksi jokin postauksen yhteydessä julkaistava kuva, niin jaamme sen PuPen sosiaalisen median kanaviin tunnisteella #SupportYourLocal sekä #YhdessäEnemmän. Postaukset jaetaan Facebookissa, Twitterissä ja Instagramin puolella storyna.

Meille yhdessä tekeminen on voimavaramme. Yhdessä olemme enemmän – support your local!