TUE PUIJON PESISTÄ

Hyvä pesäpallon ja urheilun ystävä,

Koronaviruksen aiheuttama pandemia on aiheuttanut ennennäkemättömiä seurauksia ympäri maailman. Myös täällä Savossa, Kallaveden kainalossa ja Puijon mäen kupeessa, arkemme on mullistunut ja turvallisuuden tunne järkkynyt. Haluamme suojella jokaisen, mutta erityisesti ikäihmisten ja perussairaiden terveyttä. Me puijolaisessa pesisperheessä pidämme toisistamme huolta.

Kannamme erityistä huolta yhteistyökumppaneistamme, joiden liiketoiminta on kohdannut yllättävän, nopean ja rajun iskun. Ymmärrämme, että yrityksille on tässä tilanteessa tärkeintä turvata oma olemassaolonsa ja työpaikat. Yhteisömme tekee parhaansa käyttääkseen palveluitanne tässä tilanteessa ja tulevaisuudessa.

Myös seurojen elämänmeno on kokenut kovan kolauksen. Pidämme kuitenkin kirkkaana mielessä sen, että kun jonakin aurinkoisena päivänä virusepidemia on ohi, me kaikki kaipaamme iloa, elämyksiä ja yhteisiä kohtaamisia.

Siksi jatkamme sinnikkäästi työtä mahdollistaaksemme lapsille ja nuorille liikkumisen ja urheilun, kehittymisen ja onnistumisen tunteet, yksilöä tukevan joukkueen ja kaveruuden sekä pelaajapolun, jossa saa uskoa unelmiin. Jatkamme myös työtä mahdollistaaksemme jokaiselle yhdenvertaisesti mahdollisuuden edistää omaa hyvinvointiaan liikkumalla sekä kokemalla yhteenkuuluvuutta ja elämyksellisiä tapahtumia.

Meille yhdessä tekeminen on voimavaramme. Jos Sinulla on mahdollisuus auttaa, pyydämme tukeasi nyt.
Yhdessä olemme enemmän – support your local!

Miten voit tukea Puijon Pesiksen toimintaa?

  • Liity jäseneksi tai kannattajajäseneksi
  • Osta kausikortti
    • Voit myös lahjoittaa ostamasi kausikortit vaikeuksia kohdanneille ja vähävaraisille lapsiperheille yhteistyökumppanimme Hope Kuopion kautta – ota yhteyttä kysyäksesi lisää!
  • Tee lahjoitus tai testamenttilahjoitus
  • Osta fani- ja kannatustuotteita (tulossa myöhemmin)
  • Voit antaa luvan yhteystyökumppaninamme toimivan vakuutusyhtiön soittoon vakuutustarjouksesta. Tuet seuraa jo pelkällä soittoluvalla.

OMA ISTUINPAIKKA STADIONILTA
Varaa itsellesi oma istuinpaikka Puijon pesäpallostadionilta Ykköspesiksen peleihin! Varaamalla oman kuppituolin sinulla on aina tiedossa vapaa istuinpaikka riippumatta siitä monen aikaan saavut katsomaan peliä. Varausasioissa ole yhteydessä [email protected]

Hinta: 50 € / kausi

KAUSIKORTIT
Miesten ykköspesiksen kausikortit ja yhteiskausikortit löydät täältä.
Naisten ykköspesiksen kausikortit löydät täältä.

LIITY JÄSENEKSI
Voit liittyä jäseneksi tai kannattajajäseneksi täällä. Saat lisäksi loistavia etuja yhteistyökumppaneiltamme sekä pääset vaikuttamaan seuran asioihin.