Ulkokausi korkataan lauantaina Puijonlaaksossa

Kevään saapumista kädet ristissä toivova Puijon Pesis kohtaa lauantaina ulkokauden ensimmäisessä harjoitusottelussa paikallisvastustaja Siilinjärven Pesiksen.

Kylmä sää ja lumisateet ovat asettaneet omat rajoitteensa PuPen kevätkauden harjoitteluun etenkin ulkona, mutta tulevalle viikonlopulle toivotaan jo parempia kelejä. Silloin pärähtää käyntiin viimeinen rutistus ennen 13. toukokuuta käynnistyvää Ykköspesiskautta. Lauantaina klo 14 kuopiolaiset kohtaavat kotikentällään Siilinjärven Pesiksen ja sunnuntaina sään salliessa PuPe matkaa Joensuun Mailan superpesisjoukkueen vieraaksi.

Edellisistä harjoitusotteluista on vierähtänyt jo hyvä tovi, joten nyt nähdään, millainen joukkueiden isku on ulkokentille siirryttäessä. PuPen terveystilanne on kauden kynnyksellä hyvä, kun myös kaikki talvikauden pelit toipilaana ollut kapteeni Antti Rinnevuori tekee paluun viikonlopun peleissä. Varmaksi poissaolijaksi voidaan luokitella ainoastaan pikkuvaivasta kärsinyt Ismo Huotari.

Miehistö kahteen treenipeliin on siis laaja ja pelinjohtaja Mikko Pirhonen pääseekin jälleen pyörittämään joukkojaan monipuolisesti ja lopulliset näyttöpaikat odottavat nuorta ja nälkäistä kuopiolaisjoukkuetta.

PuPe ja SiiPe kohtasivat hallissa kertaalleen. Maaliskuussa Kuopio-hallissa PuPe oli niukasti parempi 1-0 (6-6, 1-0). SiiPe avasi jo edellisviikonloppuna ulkokautensa vierailemalla voitokkaasti Jyväskylässä sarjanousija Lohen vieraana.

PUPE – SIIPE LA 29.4. Klo 14.00 Puijonlaakson pesäpallostadionilla

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Ottelutapahtuman aikana on myynnissä kausikortteja.

Scroll to Top