Pisteet kotiinviemisiksi Tyrnävältä

Puijottaret matkasivat Tyrnävän Tempauksen vieraaksi. Jo aamuverryttelyssä joukkue puhisi innostusta. Kapteeni Tilda Tuomen kommentit ennen peliä olivat positiiviset ja myös hän korosti joukkueen hyvää fiilistä.

Pelin alussa innostus oli käsinkosketeltavissa. Ulkopelissä räpylä piti ja vastustaja jäi ilman juoksuja. Ensimmäisen lopettavalla juoksut iskivät Siiri Pulkkinen ja Rebecca Penttinen, tuojina Sini Suihko sekä Oona Majoinen. Toinen vuoropari eteni ilman juoksuja. Kolmannella vuoroparilla kotijoukkue sai yhden juoksun. Anni Ollikainen, Siiri Pulkkinen, Emilia Helminen ja Rebecca Penttinen löivät tasoittavalla juoksut. Etenijöinä Sini Suihko, Oona Majoinen ja kahdesti Tilda Tuomi. Tyrnävä löi vain kaksi juoksua neljännen aloittavalla ja näin ensimmäinen jakso olikin Puijottarien. Jakso päättyi 3-6.

Toinen jakso oli tasaista vääntöä ja melkein kaksi vuoroparia edettiin 0-0 tilanteessa. Toisen lopettavalla vastustaja iski juoksun. Puijottaret jäi kolmannen aloittavalla nollille. Kolmannen tasoittavalla Tyrnävä teki kolme juoksua. Puijottaret iski heti perään kolme juoksua, mutta jakso päättyi tiukasti Tyrnävän voittoon. Puijottarien juoksujen lyöjinä toimivat Rebecca Penttinen, Tilda Tuomi sekä Anni Ollikainen. Tuojina olivat Emilia Helminen, Sini Suihko sekä Oona Majoinen. Jakso päättyi 4-3.

Supervuoro alkoi nälkäisesti kun kapteeni Tilda Tuomi puhkaisi kakkosjatkeen ja kiersi kunniaa kahden juoksun arvoisesti. Näiden juoksujen saattelemana tilanteeksi 0-2. Ulkopeli oli itsevarmaa ja Tyrnävä jäi ilman juoksuja. Näin ollen peli päättyi Puijottarien nimiin 1-2 ja kaksi pistettä matkaa kohti Kuopiota.

Teksti: Henriikka Hämäläinen
Kuva: Tilda Tuomi