Puijottarien voittoputki katki Siilinjärvellä

Juhannustauolta päästiin takaisin pelien makuun aurinkoisessa säässä, kun Puijottaret matkasi torstai-illan otteluun Siilinjärvelle. Puijottaret jäi kuitenkin ottelussa vaille pisteitä, kun kotijoukkue SiiPe vei kamppailun lukemin 2-0 (10-1, 4-2).

Puijottaret aloittaa ottelun ulkokentältä ja muutamien ulkokentän virheiden saattelemana SiiPe etenee ensimmäisessä vuorossa 2-0 johtoon. Kotijoukkue hyödyntää tehokkaasti paikkansa ja onnistuu kolmessa vuorossa juoksun teossa peräti kymmenen kertaa. Kokonaisuudessaan ensimmäinen jakso on Puijottarien osalta hieman vaisu ja juoksutili avautuu harhaheiton avustamana kolmannen lopettavalla Siru Seppäsen juostessa kotiin.

Toiselle jaksolle Puijottaret lähtee hakemaan uutta peli-ilmettä tekemällä muutoksia lyöntijärjestykseen. Jakso näyttääkin jo ensimmäistä paremmalta ja Puijottaret pääsee peliin mukaan. Kolmannen aloittavalla Siiri Pulkkinen puhkaisee kakkosrajan kunnarin ja yhden tavallisen juoksun arvoisesti ja Puijottaret nousee tasoihin. SiiPen onnistuessa kahdesti juoksun teossa omalla sisävuorollaan, lähtee Puijottaret viimeiselle sisävuorolle kahden juoksun takaa-ajoasemasta. Lopulta SiiPen ulkokenttä on vahvempi ja joukkue hoitaa ottelun nimiinsä 2-0.

Ottelu näytti jälleen, kuinka tason nosto onnistuu myös ottelun sisällä, vaikka tällä kertaa se ei riittänyt voittoon. Seuraavan kerran pelataan 5.7. Siilinjärvellä kun tällä kertaa Puijottaret kohtaa SiiPen toisen suomensarjan joukkueen.