PuPella voitokas kenraaliharjoitus Joensuussa

Ensi viikon perjantaina käynnistyvään Ykköspesiskauteen valmistautuva Puijon Pesis pelasi Helatorstaina kevään viimeisen harjoitusottelunsa. Kuopiolaisten voittokulku jatkui, kun se voitti vieraskentällä Joensuun Mailan kakkosjoukkueen puhtaasti 2-0 (7-2, 4-2).

Kauden alla ollaan tavallista varovaisempia, joten Joensuussa vakiokokoonpanosta puuttui muutamia pelaajia, joita korvattiin menestyksekkäästi seuran Suomensarjan/B-poikien ringistä. Aurinkoisessa ja lämpimässä säässä pallo alkoi kulkea mallikkaasti ja tulostaululle saatiinkin komeita lukemia. Avausjaksolla PuPe karkasi toisessa vuorossa kolmen juoksun johtoon ja vaikka JoMa tulikin tasoittavallaan juoksun päähän, ei siitä ollut hyvävireisen PuPen kaatajaksi. Tommi Nissisen ja Ville Pietisen johdolla PuPe lisäsi johtoaan ja eteni lopulta selvään 7-2-jaksovoittoon.

Toisella jaksolla JoMa aloitti juoksunteon, kun Aaro Laukkasen saumaveto upposi kenttään. PuPe ei tappioasemasta hätkähtänyt vaan nousi heti tasoittavan vuoron alkuun nopeasti 2-1-johtoon Simo Vainikaisen lyötyä 1+1 kolmospuolen läpilyönnillään. Parhaimmillaan PuPe kävi jo 4-1-johdossa, eikä viimeisessä vuorossa JoMan Laukkasen lyömä kavennusjuoksu enää auttanut kotijoukkuetta. Puhdas voitto Kuopioon ja PuPe pääsee avaamaan ensi viikon perjantaina sarjakautensa voittoputkessa.