Ykköspesis täydentämään Ruudun pesäpallotarjontaa – ottelulähetysten määrä lähes tuplaantuu!

Ruutu on jatkossa Superpesiksen lisäksi Ykköspesiksen ottelulähetysten kotipesä. Fanikamera seuraa pesäpallon juhlavuoden ykköspesiskaudella kaikkia miesten ja naisten ykköspesisotteluita suorissa lähetyksissä.

Toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelataan kovin panoksin. Ainakin kärkijoukkueiden tähtäimessä on sarjan loppuottelu, jonka voittaja nousee Superpesikseen kaudelle 2023 ja häviäjä saa uuden mahdollisuuden superpesiskarsinnassa. Pesäpalloliiton vt. toiminnanjohtaja Jonne Kemppainen iloitsee Ruudun pesäpallotarjonnan merkittävästä kasvusta, joka vahvistaa Ykköspesiksen brändiä ja tunnettuutta.

– Ykköspesiksen ottelulähetyksillä ei ole viime vuosina ollut yhteistä kotipesää, mutta nyt kaikki huippupesäpallo keskittyy yhteisen sateenvarjon alle Ruutuun. Tämä avaa upeita mahdollisuuksia vahvistaa sarjan profiilia. Samalla Ruudun pesäpallokokonaisuus kasvaa entistäkin merkittävämmäksi, kun Ykköspesis täydentää Superpesiksen mahtavia katsojalukuja, Kemppainen toteaa.

Suomen suurimmista kaupungeista Ykköspesistä pelataan korkeimpana pesäpallon sarjatasona Kuopiossa, Lappeenrannassa ja Oulussa.

– Pesäpallo on meille kesän tärkeimpiä sisältöjä, ja olemmekin todella innoissamme päästessämme laajentamaan kansallislajin näkyvyyttä tuomalla jännittävän Ykköspesiksen ottelut Ruutuun, iloitsee Nelonen Median Urheilutuotantojen päällikkö Tuomas Saarela.

Juhlavuoden pesäpallokausi Ruudussa käynnistyy Halli-SM-turnauksen merkeissä jo helmikuussa. Tilaus aktivoidaan osoitteessa www.ruutu.fi/plus, ja hinta on edullisimmillaan vain 6,95 € / kk sisältäen myös kaiken muun Ruudun monipuolisen sisällön.

Lisätietoa:
Tuomas Saarela, Urheilutuotantojen päällikkö, Nelonen Media, 050 594 6044
Jonne Kemppainen, vt. toiminnanjohtaja, Pesäpalloliitto, 045 166 1832

Kuva: Saimi Airaksinen

Scroll to Top