Ennakko: PuPe hamuaa takaisin voittokantaan

Viikon pelitauko on Puijon Pesiksen osalta ohi keskiviikkona, kun se kohtaa Puijonlaaksossa Lievestuoreen Kisan. Ennen taukoa tappion Siilinjärven Pesikselle kokenut PuPe pyrkii kääntämään kelkkansa takaisin voittojen tielle.

Alkukauden kahdeksasta ottelusta kuopiolaiset ovat voittaneet peräti kuusi, mutta kolmen pisteen voitot ovat karttaneet keltamustia pitkän tovin. Kesän ainoa täyden potin voitto on sarjan avauksesta Tampereen Manse PP:tä vastaan. Tasaisessa kärkikahinassa nimenomaan kolmen pisteen voitot ovat isossa asemassa, joten ”turhat” pistemenetykset on tärkeä kääntää jossain vaiheessa täysiin pistepotteihin. Kolikon kääntöpuolena on se, että PuPe on kuitenkin kaivanut tiukkoja pelejä itselleen ja noussut useasti tukalasta tilanteesta voittoon asti. Keskiviikon kotipelissä suuri haaste on saada pelattua kaksi ehjää jaksoa hyvällä tasolla. PuPe lähtee keskiviikon kotiotteluun tasaisen kärkijoukon mukana sijalta kuusi.

Vierailija Lievestuore on aina vaikea vastustaja kelle tahansa, sillä etenkin lyöntivoimaa joukkueesta on vuosien varrella löytynyt – kuten tämäkin alkukausi on osoittanut. Kisan Olli Kiiveri johtaa koko sarjan lyöntitilastoa, kun seitsemässä ottelussa tehoja on tullut 2+21 juoksun edestä. Nopeajalkainen kärkietenijä Teemu Rouhiainen ja pitkänhuiskea vaihtolyöjä Alex Leinonen ovat olleet Kiiverin ohella Lievestuoreen kantavia voimia. Pirteästi kautensa aloittanut joukkue on viime aikoina pelannut hivenen vaisummin ja on sarjassa kymmenentenä.

Miten käy, jatkuuko Puijon Pesiksen kotitaika myös kauden viidennessä kotipelissä? Ottelu alkaa keskiviikkona 15.6. Puijonlaakson stadionilla klo 18.00.

Seuraa heitä:

Antti Rinnevuori, PuPe: Kapteeni on ollut alkukaudella tehokas kentällemenoissaan ja haastanut röyhkeästi. Ulkokentällä takuuvarmaa kopparityöskentelyä.

Perttu Westersund, Lievestuore: Kaudella 2012 PuPea edustanut ”Suntti” nähdään jälleen Puijonlaaksossa. Millaisessa iskussa pelikenttien väriläiskä tällä kertaa on?

Scroll to Top