Talkoolaiset

Me Puijon Pesiksessä toimimme intohimoisesti lasten ja nuorten liikunnan ja urheilun puolesta, tarjotaksemme mielekkäitä harrastusmahdollisuuksia sekä unohtumattomia pesäpalloelämyksiä ja tehdäksemme tilaa ainutlaatuiselle kansallislajillemme kuopiolaisten ja savolaisten sydämiin.

Mikään ei kuitenkaan tapahdu itsestään. Jotta lapset ja nuoret voivat harrastaa ja pelata, katsojat viihtyä peleissä ja pelaajat loistaa kentällä, tarvitaan monta kultaakin tärkeämpää talkoolaista ja vapaaehtoista. Talkoolaisten merkitys toiminnassamme on korvaamattoman suuri – ilman talkoolaisia ei ole seuraa eikä toimintaa!

Talkooväkeä tarvitaan esimerkiksi pelitapahtumissa mm. lipunmyyntiin, kioskeihin, järjestyksenvalvontaan ja siivoamiseen. Lisäksi teemme seuralle ja joukkueille varainhankintaa satunnaisilla talkoilla yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Seura tarvitsee toimiakseen myös monenlaisia vapaaehtoisia hoitamaan erilaisia tehtäviä. Näitä ovat esimerkiksi nettisivujen ja sosiaalisen median päivittäminen, graafiset työt, kirjurina tai kuuluttajana toimiminen, yhteistyökumppaneiden hankinta sekä toiminnan organisointi ja tukeminen.

Talkoolaisena olet osa puijolaista pesisperhettä. Teet merkityksellistä työtä osana iloista ja hyvähenkistä yhteisöä. Kiitoksena järjestämme talkoo- ja seuraväelle erilaisia tapahtumia, kuten kauden avajaiset ja päättäjäiset sekä pesisristeilyn. Muistamme myös ahkeria tekijöitä esimerkiksi vapaalipuin otteluihin. Jokaisen panos on tärkeä, tavasta tai määrästä riippumatta.

Kiinnostaako talkootyö tai tunnetko talkoohenkisiä tekijöitä? Tule mukaan toimintaan – Ota yhteyttä!

Toiminnanjohtaja
Pasi Penttinen | 044 034 4388 | pasi(at)puijonpesis.fi

Scroll to Top