Harrastamaan

Pesäpallosta harrastus?

Oletko juuri SINÄ tulevaisuuden pesistähti? Tule mukaan Puijon Pesiksen pesisperheeseen!

Kansallispelimme pesäpallo on ollut jo vuosia kovassa nosteessa etenkin lasten ja nuorten keskuudessa. Lajin ehdoton vetovoima on sen monipuolisuudessa – se tarjoaa sopivasti haasteita ja upeita elämyksiä. Harvoissa lajeissa vaaditaan niin paljon erilaisia ominaisuuksia kuin pesäpallossa, mm. juoksemista, heittämistä, pallon kiinniottoa, liikkuvan pallon lyömistä mailalla. Pesäpallo on myös huipputasolla äärimmäisen taktinen laji.

Lapsen motorisen kehityksen kannalta pesäpallo on mitä parhain harrastus, koska lajin suoritukset kehittävät pelisilmää, erilaisia lajitaitoja ja koordinaatiokykyä. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin viettää viikko kesästä pesäpalloilun jokavuotisilla, valtakunnallisilla pesäpalloleireillä. Niistä riittää mukavia muistoja vielä vuosiksi eteenpäin.

Me Puijon Pesiksessä lähdemme siitä, että harrastuksen aloittamisen kynnys olisi mahdollisimman matala. Lapsille ja nuorille pesäpallon harrastaminen on moneen muuhun lajiin verrattuna kohtuullisen halpaa – junioreiden kuukausimaksut liikkuvat 40-60 euron luokassa. Mailat ja räpylät toki maksavat uutena, mutta varusteissa hyvä puoli on niiden pitkäkestoisuus.

Kesäisin järjestettävästä pesiskoulusta lähtien lapsille on tarjolla seuran omat pesisvälineet, joten ainakaan heti alussa uusien välineiden hankkiminen ei ole pakollista. Pesisliikkari (3-6v.) tarjoaa myös yhden väylän päästä mukaan seuratoimintaan. Liikkarin hinta on 35 euroa, joka sisältää ohjauksen, välineet, vakuutuksellisen pesispassin sekä Puijon Pesiksen jäsenyyden.

Pesiskoulun lisäksi Puijon Pesiksellä on junioritoimintaa monissa eri ikäluokissa. Jos JUURI SINUA alkoi kiinnostamaan pesisharrastuksen aloittaminen – ota rohkeasti yhteyttä jo talvikaudesta lähtien! Harjoitukset pyörivät lähes ympäri vuoden.

Lisätiedot:

Valmennuspäällikkö
Pasi Penttinen | p. 0440 344 388 | pasi[at]puijonpesis.fi

Pesiskoulun rehtori
Krista Majuri | krista[at]puijonpesis.fi

Juniorijoukkueiden yhteystiedot

Scroll to Top