HARRASTAMAAN

Oletko juuri SINÄ tulevaisuuden pesistähti? Tule mukaan Puijon Pesiksen pesisperheeseen!

Kansallispelimme pesäpallo on ollut jo vuosia kovassa nosteessa etenkin lasten ja nuorten keskuudessa. Ja miksipä ei, sillä laji on maamme ehdottomia rikkauksia urheilun saralla. Lajina ja harrastuksena pesäpallo tarjoaa upeita elämyksiä ja haasteita. Harvassa lajissa vaaditaan niin paljon erilaisia ominaisuuksia kuin pesäpallossa – juokseminen, heittäminen, pallon kiinniotto, liikkuvan pallon lyöminen mailalla – tässä muutamia mainitakseni. Pesäpallo on myös huipputasolla äärimmäisen taktinen laji.

Lapsille ja nuorille pesäpallon harrastaminen on moneen muuhun lajiin verrattuna kohtuullisen halpaa. Mailat ja räpylät toki maksavat, mutta varusteissa hyvä puoli on niiden pitkäkestoisuus – uutena hankitulla varusteella pärjää varmasti useamman vuoden. Lapsen motorisen kehityksen kannalta pesäpallo on mitä parhain harrastus, koska lajin suoritukset kehittävät pelisilmää, erilaisia lajitaitoja ja koordinaatiokykyä. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin viettää viikko kesästä pesäpalloilun jokavuotisilla, valtakunnallisilla pesäpalloleireillä. Niistä riittää mukavia muistoja vielä vuosiksi eteenpäin.

Me Puijon Pesiksessä lähdemme siitä, että harrastuksen aloittamisen kynnys olisi mahdollisimman matala. Kesäisin järjestettävästä pesiskoulusta lähtien lapsille on tarjolla seuran omat pesisvälineet, joten ainakaan heti alussa uusien välineiden hankkiminen ei ole pakollista.

Pesiskoulun lisäksi Puijon Pesiksellä on junioritoimintaa monissa eri ikäluokissa. Junioreilla kuukausimaksu on yleensä n. 30-50 euroa. Jos JUURI SINUA alkoi kiinnostamaan pesisharrastuksen aloittaminen – ota rohkeasti yhteyttä jo talvikaudesta lähtien! Harjoitukset pyörivät lähes ympäri vuoden.

Lisätietoja antavat:

Valmennuspäällikkö
Ismo Huotari
p. 044 304 2041
ismo[at]puijonpesis.fi

Junioripäällikkö
Tilda Tuomi
p. 044 028 1333
tilda[at]puijonpesis.fi