Liikuttaa älyllä

Kansallispelimme on meille kunnia-asia. Se saa meidät liikkumaan sekä ajatuksemme vireiksi. Tuemme suomalaista hyvinvointia lapsista aikuisiin sekä saatamme ihmisiä yhteen. Pesäpallo on kaikkien yhteinen laji. Meille yhdessä tekeminen, liikkuminen ja voittoisien taktiikoiden juoniminen ovat sitä urheilullisuutta, mitä haluamme lajista nostaa esiin. Joukkuelajin keskellä jokainen on yksilö ja haluamme, että jokaisella on hyvä olla. Olitpa liikkumassa, harrastamassa, kilpailemassa tai taustajoukkojen takapiruna, otamme sinut avoimin mielin vastaan.

Pysymme aina liikkeessä ja etsimme alati uusia tapoja toimia. Tehtävämme on tarjota kaikille avoin, yhdenvertainen ja liikunnallinen ympäristö kokea yhteenkuuluvuutta. Vastuumme on mahdollistaa lajista kiinnostuneille hyvät puutteet ja harrastusmahdollisuudet. Pelissä nokkeluutemme vie meidät voitosta voittoon ja muussa toiminnassa se antaa aina uutta näkökulmaa, voimaa toimia ja intoa löytää uusia toimintamalleja ja tapoja kehittyä.

Puijon Pesis, tavoitteena olla Savon suurin liikuttaja.

Puijon Pesis muodostui vuonna 1999 savolaisena seurafuusiona jatkamaan kuopiolaisten pesäpallon erikoisseurojen perinteitä Kelta-Mustien, Eräveikkojen ja Kuopion Koppareiden jalanjäljissä. Juuremme ovat vahvasti Kuopion maaperässä vuodesta 1933 lähtien ja sielussamme sykkii Savon keltamusta sydän.

Puijon Pesis pelaa kotiottelunsa vuonna 2008 valmistuneella Osuma Areenalla, jossa on 1400 istumapaikkaa, joista katettuja on yli 1000.

Sääntöjen mukaisesti seuran toiminta-alueena on Kuopion alue ja Pohjois-Savo. Tarkoituksena on edistää liikuntaa ja urheilua sekä niihin liittyvää kansalaistoimintaa ja pesäpallon harrastusta seuran toiminta-alueella siten, että kaikilla on mahdollisuus harrastaa ja osallistua kunto- ja terveysliikuntaan, harraste- kilpa- tai huippupesäpalloiluun tai näihin liittyvään yhdistystoimintaan edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. Seuran toiminnan perustana ovat liikunnan ja urheilun eettiset ja reilun pelin periaatteet. Toiminnassa edistetään hyvinvointia, yhdenvertaisuutta ja suvaitsevaisuutta.

Scroll to Top