Pesisliikkari

Puijon Pesiksen pesisliikkari perheen pienimmille on jälleen täällä!

Kunnariketun pesisliikkari on 3–6-vuotiaille suunnattu liikuntaleikkikoulu, jossa kannustetaan lapsia aktiivisuuteen ilon ja onnistumisten kautta.

 

Tärkeintä Kunnariketun pesisliikkarissa on monipuoliseen liikunnallisuuteen kannustaminen, ryhmässä toimimisen opettelu sekä tunne- ja vuorovaikutustaitojen omaksuminen leikin varjolla. Pesisliikkarissa lapsi oppii motorisia perustaitoja sekä pesäpallon alkeita leikinomaisesti ja lapsilähtöisesti. Liikunnallisuuden lisäksi tuokioissa opetellaan joka kerta tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Kesäkaudella 2024 Pesisliikkaria järjestetään viikolta 23 viikolle 30 asti. Ryhmiä on kaksi (Koulupuisto ja Aurinkorinne) ja kullakin ryhmällä ohjausta on kerran viikossa.

Ensimmäisellä viikolla (vko 23) on ilmaiset kokeilukerrat (ei vaadi ennakkoilmoittautumista). Huomioi kuitenkin, että liikkarin vakuutus ei ole tällöin vielä voimassa.

Pesisliikkarin hinta on 50 €.

Hinta sisältää ohjauksen, välineet harjoituksissa, vakuutuksellisen pesispassin sekä Puijon Pesiksen jäsenyyden jäsenetuineen.

Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu Puijon Pesiksen verkkokaupassa. Sitovat ilmoittautumiset perjantaihin 7.6.2024 mennessä.

Aikataulu

ti 4.6. alkaen
16.30 – 17.30 Koulupuiston kenttä
viimeinen kerta 23.7.

to 6.6. alkaen
16.30 – 17.30 Aurinkorinteen koulu
viimeinen kerta 25.7.

Lisätietoja pesisliikkarista antaa
Pesiskoulun rehtori
Krista Majuri
krista(at)puijonpesis.fi

Ilmoittaudu

Ilmoittautuminen on päättynyt.

    Scroll to Top