HÖNTSÄPESIS BY SAVONIA

HÖNTSÄPESIKSEN BY SAVONIA SEURAAVA KESÄLLÄ 2023

Höntsäpesis by Savonia on matalan kynnyksen pesäpallon harrastustoimintaa aikuisväelle, niin naisille kuin miehille. Höntsäpesiksessä pääset kokeilemaan pesäpallon lajitaitoja ja pelaamista läpi kesän, rennolla meiningillä!

Aikataulut: vahvistetaan myöhemmin

Hinta: vahvistetaan myöhemmin

HUOM! Puijon Pesiksen jäsenille Höntsäpesis on ilmainen. Puijon Pesiksen jäsenmaksu on aikuisille 40€ ja junioreille (alle 18-vuotiaat) 30€. Puijon Pesiksen jäsenyyden voit hankkia jäsensivustomme kautta.

Harrastepassi:

Pesäpalloliiton harrastepassin hankkimalla saat vakuutusturvasi kuntoon ja voit osallistua myös mahdollisiin Höntsäpesis-/harrastepesisturnauksiin.

Harrastepassin tuoteseloste
Harrastepassin osto-ohjeet

Tervetuloa mukaan höntsäilemaan pesiksen parissa!

HÖNTSÄPESIKSEN SEURAAVA KERTA MA 5.9. KLO 18-19.30, PAIKKANA PUIJON PESISSTADION!

Höntsäpesis on matalan kynnyksen pesäpallon harrastustoimintaa aikuisväelle, niin naisille kuin miehille. Kesän 2022 uutuutena on nuorten höntsäpesisryhmä, joka on tarkoitettu ennen kaikkea yläkouluikäisille ja toisen asteen opiskelijoille. Höntsäpesiksessä pääset kokeilemaan pesäpallon lajitaitoja ja pelaamista läpi kesän, rennolla meiningillä!

Höntsäpesistä järjestetään kesällä 2022 yhtenä päivänä viikossa, maanantaisin. Kenttänä toimii viime vuotiseen tapaan Koulupuiston sorakenttä Hatsalan koulun ja Kuopion Klassillisen lukion välissä. Ensimmäiset kerrat järjestetään maanantaina 13.6.

Aikataulut:

Maanantaisin klo 17.00-18.30 Nuorten höntsäpesis (TOISTAISEKSI PERUTTU)
Maanantaisin (29.8. alkaen) klo 18.00-19.30 Aikuisten höntsäpesis

Hinta:

5€ / kerta (maksetaan kentällä joko käteisellä tai esimerkiksi Mobilepayn kautta)

HUOM! Puijon Pesiksen jäsenille Höntsäpesis on ilmainen. Puijon Pesiksen jäsenmaksu on aikuisille 40€ ja junioreille (alle 18-vuotiaat) 30€. Puijon Pesiksen jäsenyyden voit hankkia jäsensivustomme kautta.

Harrastepassi:

Pesäpalloliiton harrastepassin hankkimalla saat vakuutusturvasi kuntoon ja voit osallistua myös mahdollisiin Höntsäpesis-/harrastepesisturnauksiin.

Harrastepassin tuoteseloste
Harrastepassin osto-ohjeet

Tervetuloa mukaan höntsäilemaan pesiksen parissa!

Lisätiedot:

Ismo Huotari
Valmennuspäällikkö
ismo[at]puijonpesis.fi
044 3042 041

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI