HÖNTSÄPESISPEIJJAISET 26.9.2020

Pesiskausi 2020 alkaa olla loppusuoralla, mutta vielä on aikaa ainakin yhdelle syksyn turnaukselle. Paljon kiinnostusta herättäneet Höntsäpesispeijjaiset pelataan lauantaina 26.9.2020 Puijon pesäpallostadionilla.

Höntsäpesispeijjaiset on jokamiehen ja –naisen päiväturnaus, johon voit osallistua yksittäisenä pelaajana* tai omalla joukkueella esimerkiksi kaveriporukalla, työporukalla, kyläporukalla tai harrastusporukalla. Omien varusteiden käyttäminen on suotavaa, mutta tarvittaessa annamme pesisvälineitä lainaan. Ottelupallot tulevat järjestävän seuran puolesta.

Muodostamme ilmoittautumisten perusteella otteluohjelman, jossa pyritään saamaan jokaiselle 2-3 ottelua. Yhden ottelun peliaika on 45 min ja tasavuorot. Ottelut pyritään pelaamaan klo 10-18 välisenä aikana, jotta syysillan pimentyminen ei vielä haittaisi pelejä. Tarkempi otteluohjelma julkaistaan torstaina 24.9., kun ilmoittautumisaika on umpeutunut.

Joukkueeseen kuuluvat 9 ulkopelaajaa ja jokeripelaajat, joita voi käyttää yhdellä sisävuorolla 3 (jokereita voi olla joukkueessa useampiakin). Joukkueiden tulisi olla sekajoukkueita niin, että ulkopelaajista vähintään 3 on naisia.

*) Yksittäisilmoittautuneista pelaajista pyritään muodostamaan omat sekajoukkueet. Tämä edellyttää riittävästi yksittäispelaajien ilmoittautumisia.

Osallistumismaksu on 5 € / pelaaja, joka sisältää pelipallot, kenttävuokrat, tuomarit ja muut järjestelyt.

Osallistuminen edellyttää myös Harrastepassin hankkimista hintaan 10 €. Lisätiedot Harrastepassista täällä ja osto-ohjeet täällä. Mikäli hankit passin itse, valitse seuraksi Puijon Pesis.

Jokainen vastaa omasta vakuutusturvastaan itse ja pelaa omalla vastuullaan.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumiset torstaihin 24.9. klo 12.00 mennessä!

Joukkueen ilmoittaminen tapahtuu tällä lomakkeella. Joukkueen yhteyshenkilö huolehtii, että kaikilla osallistujilla on Harrastepassi!

Henkilökohtainen ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella. Voit hankkia Harrastepassin itse, tai Puijon Pesis hankkii sen puolestasi ja laskuttaa sinua.

Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa pelaajista seuraavat tiedot:
etunimi, sukunimi, henkilötunnus, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, katuosoite, postinumero ja postitoimipaikka
Joukkueina ilmoittautuvat voivat täydentää pelaajatietojaan turnaukseen asti ottamalla yhteyttä sähköpostilla [email protected]

SÄÄNNÖT:

Höntsäpesispeijjaisissa pelataan pesäpallon säännöin seuraavin poikkeuksin tai korostuksin:

  • Pelikenttänä on naisten kenttä
  • Peliaika on 45 min ja tasavuorot.
  • Pelit pelataan naisten pallolla.
  • Vuoronvaihto tapahtuu, kun kaikki ovat lyöneet yhden kierroksen ja sen jälkeen on syntynyt kaksi paloa.
  • Pelit pyritään pelaamaan tasajoukkuein. Joukkueiden kokoonpanosta sovittava tilannekohtaisesti joukkueiden kesken.
  • Kolmen jokerin käyttö sallittu jokaisessa sisävuorossa. Jokerit voivat lyödä ns. palottoman kierroksen viimeisinä lyöjinä ja jokerit voivat lyödä peräkkäin.
  • Tolppasyöttö on kielletty. Tällainen syöttö on mitätön.
  • Harhaheitolla on aina rajoitettu etenemisoikeus yhden pesän yli.

HÖNTSÄPESIKSEN MAHDOLLISTAJA