HÖNTSÄPESIS KUOPIO

Supersuosittu Höntsäpesis tulee jälleen! Kesällä 2020 K-Citymarket Päiväranta Höntsäpesis pyörii joka maanantai 15.6. alkaen aina elokuun loppuun asti Rajalan kentällä. Vuoroja on kaksi; klo 18.00 – 19.30 (aloittelijat) ja 19.30 – 21.00 (edistyneet).

K-Citymarket Päiväranta Höntsäpesis on jokamiehen ja -naisen hyvän mielen liikkumista pesäpallon parissa! Se on osallistujille avoin eikä vaadi sitoutumista. Höntsäpesis on tarkoitettu kaikille aikuisille taustasta riippumatta ja taitoihin takertumatta.  Ennakkoilmoittautumista ei tarvita – riittää, kun tulet paikalle ja haluat touhuta pesäpallon parissa.

Höntsäpesiksessä toiminta on ohjattua ja hauskanpito sallittua. Puijon Pesis lainaa pelivälineitä osallistujille (rajoitettu määrä). Ryhmässä tutustutaan pesäpallon perusteisiin kuten sääntöihin, varusteisiin ja merkkipeliin, harjoitellaan kaikkia pesäpallon lajitaitoja, kuten lyömistä, heittämistä ja etenemistä, sekä tietenkin pelataan porukalla! Osallistujat voivat vapaasti valita vuorot, joihin osallistuvat. Uudet osanottajat ovat tervetulleita mukaan milloin vain. Höntsäpesis tarjoaa mahdollisuuden tutustua kansallispeliin ja touhuta pesäpallon parissa, virkistystä, hyvää oloa sekä liikkumista ja pelailua rennolla ja hauskalla otteella.

Puijon Pesiksen järjestämän Höntsäpesiksen mahdollistavat K-Citymarket Päiväranta ja OP Pohjois-Savo

Höntsäpesiksen vuorot

Höntsäpesis on maanantaisin viikoilla 25 – 35 Rajalan kentällä kahdessa vuorossa: klo 18.00-19.30 (aloittelijat) ja 19.30-21.00 (edistyneet).

Säävaraus: Mahdolliset peruutukset ja muutokset ilmoitetaan Pesis Kuopio -Facebook-ryhmässä
Rajalan kentän osoite: Sammakkolammentie

Osallistuminen

Osallistumismaksu on 5 € / kerta tai 50 € / koko kesä. Maksaminen tapahtuu paikan päällä Mobilepayllä tai käteisellä (TASARAHA). Puijon Pesiksen jäsenet saavat osallistua veloituksetta (jäsenmaksu 35 € / aikuinen, 25 € / alle 18-vuotias). Jäsenyydestä ja jäsenmaksuista lisää täällä.

Suosittelemme Harrastepassin hankkimista (hinta 10 €). Harrastepassin voi ostaa Pesis-mobiilisovelluksella. Harrastepassin hankkineet saavat vapaalipun yhteen vapaavalintaiseen Superpesiksen tai Ykköspesiksen runkosarjan otteluun.

Höntsäpesikseen jokainen osallistuu omalla vastuullaan, eikä Puijon Pesis korvaa mahdollisia vahinkoja tai tapaturmia. Suosittelemme osallistujia huolehtimaan omasta vakuutusturvastaan vähintään vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Halutessaan voi ottaa Harrastepassin yhteydessä myös Sporttiturva-vakuutuksen hintaan 29 €.

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, osallistua saa vapaasti haluamiinsa kertoihin ja uudet osallistujat ovat tervetulleita jokaiselle kerralle.

Jokaisesta Höntsäpesis-kerrasta luodaan Pesis Kuopio -Facebook-ryhmään tapahtuma, jonne voi merkitä itsensä osallistujaksi.

Harrastepassin esite
Ohjeet PesisAppin käyttöön

Lisätiedot

Ajantasainen tiedotus: Pesis Kuopio -Facebook-ryhmä sekä Höntsäpesiksen WhatsApp-ryhmä.

Ismo Huotari
Höntsäpesis-vastaava 2020
ismo[at]puijonpesis.fi
044 304 2041

Covid-19 ohjeistus Höntsäpesikseen osallistuville:

1. Saavu harjoituksiin vain ja ainoastaan terveenä. Jos koet olosi vähääkään sairaaksi, jää kotiin.
2. Pyri noudattamaan turvaväliä ennen, jälkeen ja koko harjoituksen ajan (1-2m).
3. Saavu kentälle vasta suoraan harjoitusten alkuun ja jälkeen lähde harjoitusten jälkeen suoraan kotiin.
4. Pese kädet saippualla ennen ja jälkeen harjoitusten. Suosittelemme pitämään mukana pientä käsidesipulloa.
5. Vältä koskettelemasta kasvoja sekä eri esineitä ja pintoja.
6. Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski / aivasta hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
7. Mahdollisuuksien mukaan käytä omia pesisvälineitä ja puhdista
välineet jokaisen harjoitusten jälkeen.
8. Mikäli sinulla todetaan Covid-19 tartunta ja olet ollut mahdollisena altistuttamisaikana harjoituksissa, ilmoita tästä höntsäpesisvastaavalle.

HÖNTSÄPESIKSEN MAHDOLLISTAJA