Höntsäpesis Kuopio

Supersuosittu Höntsäpesis tulee jälleen! Kesällä 2018 K-Citymarket Päiväranta Höntsäpesis pyörii joka maanantai 11.6. alkaen aina elokuun loppuun asti Neulamäen kentällä.
Vuoroja on kaksi: klo 17.00 – 18.30 sekä 18.30 – 20.00.

K-Citymarket Päiväranta Höntsäpesis on jokamiehen ja -naisen hyvän mielen liikkumista pesäpallon parissa! Se on osallistujille avoin, maksuton, eikä vaadi sitoutumista. Höntsäpesis on tarkoitettu kaikille aikuisille taustasta riippumatta ja taitoihin takertumatta.  Ennakkoilmoittautumista ei tarvita – riittää, kun tulet paikalle ja haluat touhuta pesäpallon parissa.

Höntsäpesiksessä toiminta on ohjattua ja hauskanpito sallittua. Puijon Pesis lainaa pelivälineitä osallistujille (rajoitettu määrä). Ryhmässä tutustutaan pesäpallon perusteisiin kuten sääntöihin, varusteisiin ja merkkipeliin, harjoitellaan kaikkia pesäpallon lajitaitoja, kuten lyömistä, heittämistä ja etenemistä, sekä tietenkin pelataan porukalla! Osallistujat voivat vapaasti valita vuorot, joihin osallistuvat. Uudet osanottajat ovat tervetulleita mukaan milloin vain. Höntsäpesis tarjoaa mahdollisuuden tutustua kansallispeliin ja touhuta pesäpallon parissa, virkistystä, hyvää oloa sekä liikkumista ja pelailua rennolla ja hauskalla otteella.

Puijon Pesiksen järjestämän Höntsäpesiksen mahdollistavat K-Citymarket Päiväranta, VMP Kuopio sekä KKI Kunnossa kaiken ikää -ohjelma.

Höntsäpesiksen vuorot

Höntsäpesis on maanantaisin viikoilla 24 – 35 Neulamäen kentällä.
Vuoroja on kaksi: klo 17.00 – 18.30 sekä 18.30 – 20.00.

Pvm Teema
ma 11.6. Säännöt ja varusteet
ma 18.6. Syöttäminen ja lyöminen
ma 25.6. Heitto ja kiinniotto
ma 2.7. Pelaaminen
ma 9.7. Näpäytykset & eteneminen
ma 16.7. Lyöntien suuntaaminen
ma 23.7. Pienpelit
ma 30.7. Liikkuminen & merkkipeli
ma 6.8. Kaaripeli
ma 13.8. Lajitekniikat, palaute
ma 20.8. Toivekerta
ma 27.8. Pelaaminen (sisä- ja ulkopelitaktiikka)

Säävaraus: Mahdolliset peruutukset ja muutokset ilmoitetaan Pesis Kuopio -Facebook-ryhmässä
Neulamäen kentän osoite: Raiviopolku

Osallistuminen

Osallistuminen on maksutonta. Suosittelemme kuitenkin osallistujille Harrastepassin hankkimista (hinta 5 €). Harrastepassin voi hankkia seuran kautta Höntsäpesiksen vuoroilla tai myöhemmin Pesis-mobiilisovelluksella. Harrastepassin hankkineet saavat vapaalipun Puijon Pesiksen runkosarjan kotiotteluun (arvo 10 €).

Höntsäpesikseen jokainen osallistuu omalla vastuullaan, eikä Puijon Pesis korvaa mahdollisia vahinkoja tai tapaturmia. Suosittelemme osallistujille huolehtimaan omasta vakuutusturvastaan vähintään vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella. Halutessaan voi ottaa Harrastepassin yhteydessä myös Sporttiturva-vakuutuksen hintaan 25 €.

Ilmoittautuminen ei ole pakollista, osallistua saa vapaasti haluamiinsa kertoihin ja uudet osallistujat ovat tervetulleita jokaiselle kerralle.
Jokaisesta Höntsäpesis-kerrasta luodaan Pesis Kuopio -Facebook-ryhmään tapahtuma, jonne voi merkitä itsensä osallistujaksi.

Lisätiedot

Ajantasainen tiedotus: Pesis Kuopio -Facebook-ryhmä

Höntsäpesis-vastaava Joona Neuman
040 143 1758 | joona[at]puijonpesis.fi

Puheenjohtaja Aleksi Eskelinen
044 370 4306 | aleksi[at]puijonpesis.fi

Höntsäpesiksen mahdollistajat