Lady-Pesis pyörähtää käyntiin!

Puijon Pesiksen Lady-Pesis on hauska tapa kuntoilla ja viihtyä hyvässä porukassa – se on naisenergiaa parhaimmillaan! Lady-Pesis on joka tiistai 23.7. – 27.8. klo 18-19.30 Jynkänlahden kentällä (Varsanpolku 2, karttalinkki).

Lady-Pesis on kuntoliikuntaa eli mukava tapa huolehtia kunnosta kesällä. Lady-Pesis on tarkoitettu naisille ja mukaan mahtuu kaikki halukkaat – iloinen asenne ja innostus riittävät! Turvallisuussyistä alaikäraja on noin 18 vuotta. Harjoituksiin voi tulla suoraan paikalle, ennakkoilmoittautumista ei ole. Kesällä 2019 Lady-Pesiksen mahdollistaa KKI-ohjelma ja osallistuminen on maksutonta.

Mukaan tarvitset vain säähän sopivan ulkovarustuksen sekä juomapullon. Oman kypärän, räpylän ja mailan voi ottaa halutessaan mukaan, mutta välineitä löytyy myös paikan päältä.

Lady-Pesiksen osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Ellei sinulla ole omaa vapaa-ajan vakuutusta, suosittelemme vahvasti vakuutuksen hankkimista. Voit lunastaa Sporttiturva-vakuutuksen Harrastepassin hankkimisen yhteydessä.

Jokaisen osallistujan tulisi hankkia Harrastepassi (10 €). Hanki Harrastepassi PESIS-applikaatiolla, jolloin saat vapaalipun yhteen Superpesis- tai Ykköspesis –otteluun (ohjeet). Merkitse Harrastepassia hankkiessasi seuraksesi Puijon Pesis.

Harrastepassin esite
Ohjeet PesisAppin käyttöön

Lisätiedot:

Junioripäällikkö Aurora Mäkinen
aurora[at]puijonpesis.fi
p. 0400 775 595

Scroll to Top