PEEÄSSÄ PERHEPESIS

PeeÄssä Perhepesis on Puijon Pesiksen uutuus, joka kutsuu niin lapset kuin aikuisetkin liikkumaan yhdessä!

PeeÄssä Perhepesis on koko perheelle tarkoitettua hauskaa yhdessäoloa taitoihin takertumatta. Perhepesikseen lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa ja vaikka koko perhe voi osallistua perhepesis-harkkkoihin. Perhepesis on avoin kaikille ja suunnattu erityisesti lapsille, jotka eivät voi osallistua vielä pesiskouluun (pesiskoulu on tarkoitettu 6-12-vuotiaille) sekä myös lapsille, jotka haluavat tutustua turvallisen aikuisen seurassa pesäpalloon ja kenties harkitsevat pesiskouluun osallistumista.

Perhepesiksessä liikutaan, leikitään, tutustutaan pesäpalloon ja pelataan, lapset ja aikuiset yhdessä. Lapsi voi osallistua perhepesikseen vaikka isän, äidin, isosisaruksen, isovanhemman tai kummin kanssa. Perhepesis on maksuton ja seura antaa kentällä varusteita lainaan. Perhepesis-harkat ovat avoimia eikä niihin osallistuminen vaadi ilmoittautumista tai sitoutumista.

Perhepesis alkaa vuonna 2019 kesäkuussa. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin!

Perhepesiksessä liikutaan omalla vastuulla, joten huolehdithan vakuutusturvasta. Tarvittaessa seuran kautta voi hankkia lapselle pesispassin hintaan 10 €, joka sisältää Sporttiturva-vakuutuksen.

Tervetuloa PeeÄssä Perhepesikseen!

Lisätietoja:
Juniorivalmennuspäällikkö Aurora Mäkinen
p. 0400 775 595
aurora[at]puijonpesis.fi