Pesismatsin avausheittäjä Vatikaanista ja piispa Puijon Pesiksen riveihin

Innokkaana pesäpalloilijana tunnettu Kuopion hiippakunnan piispa Jari Jolkkonen on allekirjoittanut seurasiirron ja vahvistanut siirtyvänsä kuopiolaisen Puijon Pesiksen riveihin. Maakuntasarjassa pelaavan joukkueen kotiavaus on edessä sunnuntaina 15.5. klo 15.00, kun Puijon pesäpallostadionille saapuu vieraaksi Ilomantsin Urheilijat.

Avausheiton heittäjä laskeutuu paikan päälle aina Vatikaanista asti ja tuo kentälle aimo annoksen hengellistä voimaa.

– Okei, emme ole itse Paavia saaneet paikalle, mutta hänen avustajansa Vatikaanin paavillisesta ykseysneuvostosta, Monsignor Matthias Türk toimii ”otteluisäntänä”, Puijon Pesis tiedottaa Facebookissa.

Seuran varapuheenjohtaja Nina Rissanen vahvistaa uutisen todeksi.

– Piispa Jolkkonen on vahvistanut olevansa mukana kokoonpanossa. Monsignor Matthias Türk vierailee Kuopiossa ja saapuu seuraamaan ottelua. Toki tarjoamme hänellekin mahdollisuuden kokeilla suomalaista pesäpalloa, jos hän vain haluaa.

Piispa Jolkkonen auttaa joukkuetta aina, kun työt antavat siihen mahdollisuuden.

– Piispa on harjoitellut joukkueen mukana silloin, kun aikataulut antavat myöden. Nähtäväksi jää, kuinka moneen otteluun hän kesän aikana ehtii, Rissanen kertoo.

Sunnuntain avausotteluun kello 15 on vapaa pääsy. Puijonlaakson pesäpallostadion sijaitsee osoitteessa Puijonlaaksontie 14, 70200 Kuopio.

Scroll to Top