Puijon Pesiksen miesten valmennus entisissä käsissä

Kokenut Jaska Huttunen jatkaa Puijon Pesiksen miesten ykköspesisjoukkueen pelinjohtajana kaudella 2020. Kausi on tällä haavaa Huttuselle kolmas perättäinen Puijon miesten joukkueen peräsimessä.

Joukkueen valmennuksen suunnittelusta ja talven harjoituskaudella osittain toteutuksestakin vastaa edelleen Mikko Lahtinen, joka liittyy myös kaksinkertaisen Suomen mestarin Joensuun Mailan valmennustiimiin.

Keväällä Lahtinen aloittaa kiinteämmän työskentelyn Joensuussa.  Viime kaudella Lahtinen toimi Puijon Pesiksen toisena pelinjohtajana ja vastasi ulkokentän peluutuksesta. Toisen pelinjohtajan tehtävään haetaan parhaillaan Lahtiselle seuraajaa.

Huttusen ja Lahtisen yhteistyö tuotti päättyneellä kaudella hyviä tuloksia.  Miesten ykköspesisjoukkue sijoittui runkosarjassa viidenneksi, mutta kaatoi välierissä kolmanneksi sijoittuneen Haminan ja eteni superpesiskarsintaan. Kempeleen Kiri oli kuitenkin tällä kertaa vahvempi ja säilytti paikkansa ylimmällä sarjatasolla.

Puijon nuoret pelaajat ottivat valmennuskaksikon käsissä pitkiä askelia eteenpäin ja samaa on lupa odottaa myös pian alkavalta harjoituskaudelta.

Viime kauden joukkueesta Ykköspesiksen etenijäkuninkuuden voittanut Misa Märsylä ja kolme vuotta Puijon joukkueessa pelannut Altti-Jussi Ronkainen jatkavat pelaajauraansa muualla. Uusista pelaajasopimuksista Puijon Pesis tiedottaa lähiaikoina.

Kuva: Saimi Airaksinen

Scroll to Top