PuPelle jäi piste tiukasta väännöstä

Puijon Pesis koki kauden ensimmäisen ”jatkoaikatappion”, kun se kärsi niukan 2-1 (0-2, 3-2, 1-0) -vierastappion Tampereen Manse PP:lle.

Kaikki kauden seitsemän edellistä superia/kotiutuskisaansa voittanut PuPe sai kokea tällä kertaa Manse PP:n paremmakseen. Kaukana ei ollut sekään, että PuPe olisi voittanut ottelun ilman ”jatkopalloja”, mutta Tampereen lyöjäjokeri Tommi Malisen kova ratkaisu toisen jakson viimeisessä vuorossa vei ottelun supervuoroon asti, jossa Tampere oli parempi.

Avausjakso mentiin vieraiden niukassa hallinnassa, tai ainakin se käytti omat mahdollisuutensa tehokkaammin. Tommi Nissisen ja Janne Korhosen toisen vuoroparin onnistumisilla ja ulkokentän mainiolla puolustuspelillä PuPe vei avausjakson nimiinsä 0-2.

Toisella jaksolla Tampere aloitti räväkästi, kun se siirtyi Joni Aallon ja Roope Reinikan lyönneillä 2-0-johtoon heti ensimmäisessä vuorossa. PuPe hilautui kuitenkin väkisin voittokamppailuun mukaan, kun Nissinen ja Aki Tervo nostivat vieraat tasoihin. Puhdas voitto jäi haaveeksi, mutta viimeisen tasoittavalla kuopiolaisilla oli mahdollisuus puolustaa itselleen kahden pisteen voitto. Tampere ja sen lyöjätykki Tommi Malinen oli kuitenkin eri mieltä – palottomasta ajolähdöstä pallo viimeisellä lyönnillä ronskisti väliin ja kotijoukkue vei pelin supervuoroon 3-2-jaksovoitolla.

Superissa kuopiolaisia puraisi oma koira – Waltteri Hämäläinen nimeltään. Wapen merkkaamaton pystymailalyönti sirvahti niukasti kakkospuolelle väliin, ja kun pieni höpläys vielä avitti, niin Tampere siirtyi 1-0-johtoon. Tämä myös riitti kotijoukkueelle, vaikka PuPekin pääsi kertaalleen yrittämään kotiutusta. Pisteet ja ottelu siis 2-1 Tampereelle.

PuPen härkäviikko saa jatkoa jo perjantaina, kun se saa Puijonlaaksoon vieraaksi Haminan Palloilijat. Ottelu alkaa klo 18.00.