Höntsäpesikselle toinen vuoro – suosio yllätti jälleen

Puijon Pesiksen järjestämä K-Citymarket Päiväranta Höntsäpesis jatkuu loppukesän kahdella vuorolla Rajalan kentällä Puijonlaaksossa. Ensi maanantaina 17.6. vuorot ovat klo 18.00-19.30 ja 19.30-21.00 ja sen jälkeen joka maanantai elokuun loppuun asti klo 17.00-18.30 ja 18.30-20.00.

Toisen vuoron lisäämiseen syynä on suuri suosio, jonka höntsäpesis on jälleen saavuttanut. Ensimmäisellä höntsäpesis-kerralla osallistujia oli yli 60. Alunperin tälle kesälle oli suunniteltu vain yhtä höntsäpesis-vuoroa, klo 18.00-19.30.

– Höntsäpesiksen suosio näköjään yllättää meidät järjestäjät jälleen kuin talvi autoilijat joka vuosi. Neulamäen kenttä on tämän vuoden remontissa, joten vuorot ovat kortilla. Siksi ajattelimme, että höntsäpesis menisi tämän kesän yhdellä vuorolla. Näin suuri osallistujamäärä kerrallaan yhdellä kentällä aiheuttaa kuitenkin tarpeettomia turvallisuusriskejä, joten olemme järjestelleet vuoroja uusiksi. Näin kaikille on parempi mahdollisuus osallistua höntsäpesikseen. Kiitos myös Juniori-KuPSille, joka jousti omasta maanantain Rajalan vuorostaan, Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen sanoo.

Kesällä 2019 Höntsäpesis-vastaavana toimiva Teemu Nivala toivoo mahdollisimman tasaisia ryhmiä.

-Kaikkien osallistujien turvallisuuden sekä harjoittelun ja pelaamisen mielekkyyden kannalta olisi hyvä, että osallistujat jakaantuisivat mahdollisimman tasaisesti perättäisille vuoroille. Näin voimme myös tarjota mahdollisimman laadukasta ohjausta. Todennäköisesti myöhäisemmässä vuorossa on hieman väljempää, Nivala toteaa.

K-Citymarket Päiväranta Höntsäpesis on jokamiehen ja -naisen hyvän mielen liikkumista pesäpallon parissa. Se on osallistujille avoin, maksuton, eikä vaadi sitoutumista. Höntsäpesis on tarkoitettu kaikille aikuisille taustasta riippumatta ja taitoihin takertumatta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita – riittää, kun tulet paikalle ja haluat touhuta pesäpallon parissa.

Katso lisätiedot ja kunkin viikon teema Höntsäpesiksen sivuilta.

Scroll to Top