Carlson ja Puijon Pesis yhteistyöhön

Puijon Pesiksen uusi yhteistyökumppani kuluvalla kaudella on rautakauppa- ja tavarataloketju Carlson. Puijon Pesis hankkii pesäpallovarusteensa Carlsonin kautta.

Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen sanoo, että seura on erittäin tyytyväinen saadessaan Carlsonin kumppanikseen.

– Carlson on kuopiolainen yhtiö, jolla on pitkät paikalliset juuret. Siksi se sopii hyvin kuopiolaisen seuran kumppaniksi kehittämään alueellista urheilutoimintaa, hyvinvointia ja menestystä, Eskelinen toteaa.

Isona toimijana Carlson pystyy Eskelisen mukaan palvelemaan seuraväkeä monipuolisesti ja osaavasti niin pesäpallovarusteissa, muissa liikunnan ja urheilun tuotteissa sekä kaikenlaisessa käyttötavarakaupassa, Eskelinen kehuu.

Toimitusjohtaja Kyösti Karhunen toteaa, että yhteistyö Puijon Pesiksen kanssa sopii luontevasti Carlsonille, koska seuran ja yhtiön arvot ovat synkronissa.

– Haluamme osaltamme kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan ja urheilemaan, Karhunen sanoo.

– Pesäpallo on hieno kansallislaji, jonka pariin on ilo ohjata asiakkaita. Tavaratalomme urheiluosaston valikoimista löytyvät luonnollisesti myös lajin tuotteet, Karhunen toteaa.

Oy Carlson on vuonna 1859 perustettu rautakauppa- ja tavarataloketju. Vuoden 2017 lopulla Carlson avasi myös oman verkkokaupan. Asiantuntevasta palvelustaan tunnettu Carlson tarjoaa työkaupan lähes 400:lle kaupan ammattilaiselle. Yhtiön pääkonttori ja kotipaikka on Kuopiossa.

Yhtiön toimipaikat kattavat koko Itä-Suomen alueen. Kuopiossa on tavaratalo kaupungin keskustassa ja rautakauppa Volttikadulla. Yhtiöllä on toimipaikkoja lisäksi Iisalmessa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa ja Varkaudessa.

Kuvassa Puijon Pesiksen puheenjohtaja Aleksi Eskelinen ja Carlsonin seurayhteistyövastaava Eija Rojo

Scroll to Top