Ennakko: Paikalliskierroksen avausvääntö tiistaina Kuopiossa

Savolaista pesäpalloyleisöä hemmotellaan alkaneella viikolla, sillä Puijon Pesis ja Siilinjärven Pesis kohtaavat parin päivän sisään kahdesti miesten Ykköspesiksen paikalliskierroksilla. Tiistaina on luvassa ensimmäinen kohtaaminen Kuopiossa.

PuPe keräsi alkukauden 11 ottelusta kahdeksan voittoa ja 18 pistettä. Pitkään kaivattu kauden toinen puhdas voitto tuli kreivin aikaan juuri ennen taukoa, kun PuPe kävi hakemassa vakuuttavan 2-0 (3-1, 6-1) -voiton Joensuusta. Alkukaudella paikoitellen pahastikin yskinyt sisäpeli otti harppauksia eteenpäin ja toiveissa olisi, että sama nouseva käyrä jatkuu myös tulevissa otteluissa. PuPe pitää tällä hetkellä sarjan viidettä tilaa hallussaan.

Sarjan kärkipaikkaa hallussa pitävä SiiPe voitti savolaisten kauden ensimmäisen keskinäinen kamppailun kesäkuun alussa Siilinjärvellä. Puhtaasti jaksoin 2-0 (6-3, 5-3) pelin vienyt SiiPe on muutenkin ollut alkukaudella vakuuttava ja sen pitkä voittoputki katkesikin vasta juuri ennen juhannustaukoa, kun sarjan häntäpään Pöytyä kävi nappaamassa voiton Mantulta. SiiPe lähtee kuitenkin otteluun kärkipaikalta, toisena majaileva Imatra on vaanimassa kolmen pisteen päässä.

Mielenkiintoa ja tunnetta on varmasti luvassa, kun toisensa lähes läpikotaisin tuntevat joukkueet kohtaavat ensin tiistaina Puijonlaaksossa ja torstaina Siilinjärvellä. Kummalla kestää pää tiukassa paikassa ja kumpi on keksinyt paremmat lääkkeet otteluiden voittamiseen? Tule paikalle seuraamaan ja todistamaan savolaista huippupesistä!

Puijon Pesis – Siilinjärven Pesis tiistaina 28.6. klo 18.00 Puijon pesäpallostadionilla

Siilinjärven Pesis – Puijon Pesis torstaina 30.6. klo 18.00 Siilinjärven Mantulla

Katso Vainikaisen veljesten ennakkofiilikset paikalliskierrokselle!

Liput Puijon Pesiksen kotiotteluihin edullisemmin ennakkoon: http://www.lippuautomaatti.fi/pupe (9 €) sekä ABC Pitkälahti (SuperCorner), Prisma Kuopio (info) ja Sokos Kuopio (info) (8 €). Liput portilta 10 / 8 €.

Scroll to Top