Ennakko: Puijon Pesis näyttäytyy kotiyleisölleen viikonlopun turnauksessa

PuPe kohtaa perinteisessä hiihtolomaviikon avaavassa kotiturnauksessaan Siilinjärven Pesiksen ja Haminan Palloilijat.

Kotiyleisö pääsee vihdoin näkemään uudistuneen PuPen ykköspesisryhmän tositoimissa myös Kuopiossa, kun kuopiolaiset pelaavat lauantaina kaksi ottelua ja sunnuntainakin vielä yhden.

Lauantai käynnistyy kauden ensimmäisellä paikallistaistolla, kun PuPe ja SiiPe kohtaavat heti aamusta klo 10.

Kallansiltojen yli kiirineiden huhujen mukaan SiiPe on saapumassa turnaukseen lievästi siipirikkoisena, kun taas kotijoukkue PuPe saa jalkeille lähes kaikki pelimiehet menneiden viikkojen flunssa-aallosta huolimatta. Viikonlopun otteluista varmuudella sivussa on vain pitkäaikaistoipilas Antti Rinnevuori, joka on kuitenkin hyvää vauhtia palaamassa pelikuntoon. Lautasen ääressä lauantain peleissä vuorottelevat Matias Litmanen ja Imatralta saapunut Joona Sikiö. Luvassa on tietenkin myös Vainikaisten veljesten, Simon ja Samun kohtaaminen eri joukkueissa.

Illalla klo 19 alkavassa ottelussa PuPe kohtaa Haminan. Joukkueet pelasivat jo tammikuun lopussa Imatralla vastakkain, jolloin tuloksena oli tasapeli. Petri Pulliaisen johtamat oranssipaidat veivät ottelun avausjakson, mutta PuPe paransi toisella jaksolla peliään ja jätti vastustajansa nollille toisella jaksolla. Kuinka käy lauantai-illan väännössä, kun joukkueet pääsevät jälleen vastakkain?

PuPen riveissä nähdään viikonlopun peleissä myös pari ensikertalaista, kun try-out sopimuksella pelaava jokerilyöjä Esa Kejonen ja Sotkamon Jymyn juniorimyllystä tuleva etumies Oskari Lukkari tekevät ensiesiintymisensä keltamustissa. Sunnuntain ottelussa PuPe kohtaa PuPen, SiiPen ja Jyväskylän Kirin A-poikien yhdistelmäjoukkueen. Tämä ottelu alkaa klo 15 – Kuopiohallilla luonnollisesti.

Scroll to Top