Ennakko: PuPe jahtaa toista välierävoittoa kotikentällä

Puijon Pesis ja Manse PP Tampereelta kohtaavat keskiviikkona 2.välieräottelussa Puijonlaakson pesäpallostadionilla. Avausottelussa kotiedun ryöstäneet kuopiolaiset pyrkivät säilyttämään saadun edun kotiyleisönsä edessä.

Sunnuntain välieräavaus Tampereella oli odotetun jännittävä ja tasainen taisto, joka kääntyi lopulta PuPelle supervuoron jälkeen 1-2 (3-1, 1-4, 0-3). PuPe vei ottelun 3-tilanteet selvästi 10-25, mutta kotiutustehot olivat sateen runtelemalla Kaupin stadionilla hukassa toisen jakson toiseen vuoroon saakka. Lopulta kokenut kaarti Janne Korhosen, Aki Tervon ja Tommi Nissisen johdolla sai hanoja auki ja PuPe käänsi ottelun itselleen. Samoilta miehiltä odotetaan tehoja myös keskiviikon kotipelistä.

PuPen avausvoiton takuuna oli pitävä ulkopeli. Tampere oli niskan päällä juoksujen valossa toisen jakson alkuhetkille saakka, mutta tämän jälkeen PuPen ulkokenttä onnistui pitämään vastustajansa kurissa. Tilanteiden määrän on pysyttävä jatkossakin alhaisena, ettei Tampereen kova kotiutusosasto Tommi Malisen johdolla pääse mässäilemään kotiutuspaikoilla.

Toinen kattaus välierävääntöön on siis edessä keskiviikkona Puijonlaaksossa. Tampereella jo nähtiin ja kuultiin, että savolaisyleisöstä löytyy todella kovaa kannustusta – samaa on epäilemättä luvassa myös kotistadionilla. Siivittääkö se PuPen toiseen välierävoittoon vai saako Tampere tasattua puntit?  Kaikki tämä ja paljon muuta – Puijonlaaksossa klo 17.30 alkaen!

Seuraa heitä:

Antti Rinnevuori, PuPe: Kapteeni on pelannut huikean kauden PuPen kärkimiehenä. Röyhkeästi haastava peluri on mennyt kovalla prosentilla kentälle ja ulkopelissä on jälleen odotettavissa henkeä salpaavia syöksykoppeja.

Waltteri Hämäläinen, Manse PP: Puijon Pesisjunioreiden kasvatti tekee paluun kotikentälleen. Poltteleeko pallot linjamiehen räpylässä vai kestääkö ”vierasyleisön” paineen?

Scroll to Top