Ennakko: PuPe koittaa höyhentää Ulvilan lokkiparven

Sunnuntaina pelataan jälleen isoista pisteistä Puijonlaakson pesäpallostadionilla. Sarjanelosena oleva kotijoukkue Puijon Pesis saa vastaansa Ulvilan Pesä-Veikot, joka majailee kaksi sijaa alempana kolmen pisteen päässä.

Pudotuspelitaisto on ollut kiivasta jo pidemmän aikaa ja sunnuntaina tähän on tarjolla jälleen uutta herkkupalaa. Ykkösen noustessa suoraan Superpesikseen, sijoille 2-5 yltävät jatkavat puolentoista viikon päästä päättyvän runkosarjan jatkeeksi pudotuspeleihin. PuPe on tällä hetkellä sijalla neljä, mutta Ylivieska vaanii pisteen päässä ja sunnuntainen vastus Ulvila on kolme pistettä kuopiolaisia jäljessä – yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Ottelua voidaan siis hyvällä syyllä kutsua vanhan kliseen mukaisesti ”kuuden pisteen kamppailuksi”. Mitään ei vielä lopullisesti ratkaista, mutta asetelmat voivat vaihtua joukkueiden osalta isostikin. Kauden alussa lokkipaidat voittivat PuPen kotonaan kaatosateen värittämässä kamppailussa niukasti 1-0 (2-1, 1-1).

UPV lähtee kamppailuun niukka Tampere-tappio allaan. Sitä ennen lokkipaidat napsivat kolme peräkkäistä puhdasta voittoa. PuPella on allaan kaksi peräkkäistä vierasvoittoa – viimeisimpänä kaatui yksi päävastustajista Ylivieskan Kuula. Paljon ulkopeliään petrannut PuPe pyrkii jatkamaan samalla linjalla ja siinä sivussa tekemään myös tehoja mailan varressa.

Miten käy sunnuntaina? Asetelmat ovat ainakin kutkuttavat ja yleisölle on jälleen tarjolla viihdettä ja jännitystä. Ottelu alkaa klo 17 Puijonlaakson pesäpallostadionilla.

Scroll to Top