Ennakko: PuPen härkäviikko jatkuu kotimaisemissa

Puijon Pesiksen tiiviin kolmen pelin viikon keskimmäinen kamppailu käydään perjantai-iltana Puijonlaaksossa, jonne vieraaksi saapuu Haminan Palloilijat.

Hamina katkaisi pitkän, lähes kolmen viikon mittaisen juhannustaukonsa viimein keskiviikkona, kun se kaatoi kotonaan puhtaasti sarjan hännillä majailevan Joensuun. Sarjan ennakkosuosikkeihin kauden alla lukeutunut, mutta vaisusti kauden aloittanut Hamina on alkanut saamaan juonesta kiinni edellisillä kierroksilla, joten perjantai-iltana Puijolla on odotettavissa jälleen kova kamppailu pisteistä. Sarjassa yhdeksäntenä oleva Hamina on pelannut vasta 12 ottelua, joista se on napsinut 15 pistettä .

Vieraiden leivistä on aina hyvä nostaa esille lyöjätykki Juha Leskinen sekä kokenut Ville Aalto, joka rankaisi JoMan ulkokenttää edellisessä ottelussa neljästi. Näiden miesten edestä on PuPen ulkokentän saatava ruoka pois.

Puijon Pesiksen vaihtelevat otteet saivat jatkoa keskiviikon vierasottelussa Tampereella. Avausjakson voittanut PuPe oli lopussa voitossa kiinni, mutta Manse PP nousi ohi toisella jaksolla ja vei supervuoron PuPen nenän edestä. Voittoja ja tappioita vuorotellen viime aikoina ottanut PuPe lähtee jälleen nälkäisenä saalistamaan voittoa kotiyleisönsä edessä. Haminaa vastaan käydyt kamppailut ovat lähes poikkeuksetta olleet aina tasaisia ja tunnerikkaita taistoja, joten hyvää pesisiltaa odotellessa! PuPe lähtee kamppailuun sarjavitosena, 14 ottelusta on kasassa 21 pistettä.

Puijon Pesis – Haminan Palloilijat perjantaina 8.7. klo 18.00 Puijon pesäpallostadionilla

Liput Puijon Pesiksen kotiotteluihin edullisemmin ennakkoon: lippuautomaatti.fi/pupe (9 €) sekä ABC Pitkälahti (SuperCorner), Prisma Kuopio (info) ja Sokos Kuopio (info) (8 €). Liput portilta 10 / 8 €.

Scroll to Top