Ennakko: Runkosarjan viimeinen Savon derby torstaina Kuopiossa

Puijon Pesis kohtaa neljännen ja viimeisen kerran sarjakärki Siilinjärven Pesiksen Ykköspesiksen runkosarjassa torstaina Puijonlaaksossa. Kolmen aikaisemman ottelun jälkeen voitot ovat SiiPelle 2-1 ja pisteet 7-2.

Molemmat lähtevät otteluun viime viikonlopun Muhos-voitto allaan. Lauantaina PuPe kaatoi MuPSin kotonaan 2-0 (10-1, 3-1) ja SiiPe sunnuntaina jaksoin 2-0 (2-0, 4-3). SiiPe on hävinnyt edellisen kerran juuri PuPelle kuun vaihteessa, jonka jälkeen se on jälleen jatkanut voittokulkuaan ja on tiukasti kiinni sarjan piikkipaikassa. 17 ottelun jälkeen sillä on kasassa 40 pistettä, kun toisena olevalla Imatralla on 35 pinnaa. PuPe on sarjassa viidentenä 27 pisteellään.

Runkosarjan viimeisessä Savon derbyssä riittää siis panosta. PuPe yrittää vankistaa asemaansa pudotuspelipaikan syrjässä ja SiiPellä on kaikki vielä omissa käsissä jopa suoraan nousuun asti. Aikaisemmissa keskinäisissä otteluissa on nähty paljon läpilyöntejä, jotka ovat ratkaisseet jaksoja ja otteluita. Miten käy torstaina – juhliiko sisäpeli vai ulkopeli? Nähdäänkö kentällä jotain aivan uutta ja mullistavaa?

Yksi asia on varma – tunnetta ei Puijonlaakson stadionilta tule varmasti uupumaan. Toiveissa olisi myös kesän yleisöennätys!

Puijon Pesis vs. Siilinjärven Pesis torstaina 21.7. klo 18.00 Puijon pesäpallostadionilla

Liput Puijon Pesiksen kotiotteluihin edullisemmin ennakkoon: lippuautomaatti.fi/pupe (9 €) sekä ABC Pitkälahti (SuperCorner), Prisma Kuopio (info) ja Sokos Kuopio (info) (8 €). Liput portilta 10 / 8 €.

Scroll to Top