Firmapesis Kuopiossa 7.9.2018

Pesistä työkavereiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa?

Puijon Pesis järjestää Firmapesis-tapahtuman varsinaisen pesäpallokauden 2018 päätteeksi Kuopiossa. Firmapesis on yrityksille ja työyhteisöille suunnattu yhteisöllinen tapahtuma, jossa kansallispeli toimii erinomaisena alustana tarjoten mahdollisuuden TYHY/TYKY-toimintaan ja yhteisen mukavan tapahtuman viettämiseen työpaikan ulkopuolella, työtovereiden kanssa – toki mukaan voi pyytää myös esimerkiksi yhteistyökumppaneita ja asiakkaita tai haastaa kilpailemaan toisella joukkueella.

Firmapesikseen osallistujilta tarvitaan mukaan reipasta mieltä ja yhteisöllistä asennetta, lajiin sopiva urheiluvarustus, mahdollisimman paljon omia pesisvälineitä mukaan ja tietysti pelaajia sellaiset 12-15 henkeä. Tärkeintä tapahtumassa on osallistuminen, laatuajan viettäminen yhdessä työporukan kanssa tutustuen Kuopion alueen muihin yrityksiin ja yhteisöihin. Firmapesiksen kautta on mahdollista verkottua ja löytää mahdollista synergiaa kumppaniin, josta ei aikaisemmin ole ollut tietoinen. Firmapesis toimii erinomaisena syyskauden avaustapahtumana työyhteisöissä ja yrityksissä hitsaten jäsenet yhteen lomakauden päätteeksi.

Puijon Pesiksen järjestämä Firmapesis-tapahtuma sisältää 3-4 à 45-60 min ottelua, kentät ja tilat, tuomarit sekä pesäpallovälineapua. Tapahtumaan kuuluu myös jatkopelit M/S Queen R:llä Kallavesi-risteilyn merkeissä sekä illallisruokailu. Tyhy-päivän järjestäminen on nyt helppoa, sillä luomme ohjelman ja puitteet puolestanne! Työeläkeyhtiö on mahdollista saada osallistumaan kustannuksiin tyhy-tapahtumana.

Kiinnostuitko ja haluaisitko koota joukkueen omasta työyhteisöstäsi? Ota yhteyttä!

Joni Pirinen | [email protected] | 0400988797

Aleksi Eskelinen | [email protected] | 0443704306

Scroll to Top