Hallikauden avauksesta niukka voitto – Nivala paukutteli juoksuja

Puijon Pesiksen ykköspesisjoukkue mallia 2019 esiintyi ensimmäistä kertaa viime sunnuntaina, kun se kohtasi hallikauden ensimmäisessä harjoituspelissä Ylivieskan Kuulan. Alajärven Pallohallissa pelattu ottelu oli tasaistä vääntöä, jossa jaksot kirjattiin tasan ja lopulta halliajan puitteissa pelattu kotiutuskisa käänsi edun PuPelle. Loppulukemat kirjattiin 1-2 (2-5, 5-2, 2-3k.).

PuPen päivän ykkösnimi oli viisi lyötyä merkkauttanut lyöjäjokeri Teemu Nivala (kuvassa), jonka lyönnit olivat myrkkyä Kuulan ulkokentälle. Muista lyödyistä juoksuista vastasivat PuPe-uransa ensimmäisellä lyönnillä heti komeasti kakkosjatkeen puhkaissut Misa Märsylä ja kertaalleen myös läpilyönyt kapteeni Ismo Huotari.

Hallikauden avaukselle tyypillisesti ottelua sävyttivät myös virheet ja niitä sattui etenkin sisäpelissä. Merkkivirheet, kopinnostopalot ja muut ”perinteiset” ongelmat vaikeuttivat sisäpelin pyöritystä, mutta vastaavasti kotiutustehokkuus oli hyvällä mallilla. Ulkopelissä räpylä kesti ajankohtaan nähden hyvin, mikä olikin yksi ottelun teemoista. PuPen kokoonpanosta puuttui vielä mm. Kasperi Laasonen, Tuomas Luukkonen, Altti-Jussi Ronkainen ja Juho Vänskä, joten pelissä oli tarjolla näyttöpaikkaa nuoremmille kasvoille.

Seuraavan kerran PuPe jatkaa harjoitusotteluitaan pe 15.3. Kuopio-hallissa Siilinjärven Pesistä vastaan, mikäli SiiPe ei pelaa samana viikonloppuna Kuopion SM-lopputurnauksessa.

PuPen kokoonpano (suluissa 2.jakso):

1. Niko Asunmaa S (11.)
2. Misa Märsylä 2p
3. Ismo Huotari 2v
4. Waltteri Hämäläinen L
5. Miro Kähkönen 3p (3v)
6. Nestori Moisio 1v
7. Ville-Matti Tolvanen 2k (1.)
8. Valtteri Pirinen 3k
9. Juho Koivisto 3v (S)
10. Teemu Nivala
11. Atte Hartikainen (7./3p)
12. Kalle Miettinen

Scroll to Top